madventures

Madventures Suomi alkaa! Riku ja Tunna ryyppäävät lapiorenkeinä kullankaivajien kanssa - hapansilakka pistää miehet matalaksi

31.03.2020 08:20

Madventures Suomi -sarja noudattaa tuttua Madventures-ohjelman linjaa huumorillaan ja etenemisellään. Se sisältää paljon tuttuja elementtejä Riku Rantalan, 45, ja Tunna Milonoffin, 46, kehittämästä matkailuohjelmasta, kuten hyvin outojen ruokien kokeilua. 

Rengit pohjoisessa

Avausjaksossa miehet matkustavat Lappiin kullankaivajien heimon luokse, jotka ottavat heidät avosylin vastaan. Kullankaivajien valtauksilla miehet juovatkin sen verran miestä vahvempaa, ettei Tunnaa saa ylös kuin Madventuresin tyypilisellä säikäytysherätyksellä. 

- Ei ole tapahtunut tuolla Milonoffin punkassa minkäänlaista liikettä. Nytkin siellä röhnötetään pikku krapulassa ilmeisesti keltainen toppatakki päällä. Tämä ei käy! Riku huomauttaa.

- Ylös perkele lapiorenki! Tänne ei oo tultu nukkumaan, Riku huutaa juontokaverinsa nukkuvaan korvaan.

Rikun poikamainen härnääminen jatkuu vessaan asti, kun Riku häiriköi paskahuussissa asioivaa Tunnaa. 

- Tulitko sä persettä kaivamaan vai kultaa? Riku kysyy.

Jaksossa miehet työskentelevät kullankaivaja Mullisaukon valtauksella lapiorenkinä. Mullisaukolta matkamiehet oppivat kuinka rankkaa on työskennellä kullankaivajana sekä suomalaisesta kullankaivuuhistoriasta.

madventures Suomi
Madventures Suomen juontajat vasemmalta oikealle Riku Rantala ja tunna Milonoff ihailemassa kultakimpaleita.

Hapansilakasta mittaa

Myös Madcook tekee paluun. Riku ja Tunna yrittävät, jälleen kerran, syödä Sursströmmingin hapansilakkaa. Sinnikäs taisto maailman hirveimmälle haisevan purkkiruuan kanssa väsyttää sankarit, eikä tuleva karhunkäpälähaaste tuo helpotusta tilanteeseen. 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Niki Miettinen
Kuvat: Madventures

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!