fbq
Telkkari
26.09.2016 15:42
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Maajussille morsian -emännät ja -isännät paljastettiin: tällaisia he ovat!
Maajussille morsian -emännät ja -isännät paljastettiin: tällaisia he ovat!
Telkkari
26.09.2016 15:42
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

MTV3:n suositun Maajussille morsian -ohjelman neljä tosirakkautta etsivää tähteä esiteltiin medialle ja katsojille tänään maanantaina (26.9.). Alkuvuodesta esiteltiin yhteensä kahdeksan ehdokasta, neljä maatilan emäntää ja neljä isäntää. Nyt näistä on valittu kolme miestä ja yksi nainen, jotka pääsevät etsimään rakkautta suositussa ohjelmassa. 

Kuten aiempinakin vuosina, ohjelman juontaa Miia Nuutila

Voit vielä tutustua karsiutuneisiin maajussiehdokkaisiin täällä!

 

Laura

 

 

Eläinlääkärinä Tikkalan kylässä Jyväskylässä työskentelevä Laura osti viime vuonna unelmiensa tilan, jonne hän aikoo lähitulevaisuudessa avata pieneläinvastaanoton. Laura kuvailee olevansa rockmimmi, joka viihtyy vapaa-ajallaan festareilla ja rock-keikoilla.

 

 

Paavo

 

 

Nuori, pitkä ja salskea isäntä Haapajärveltä Pohjanmaalta, kerrotaan MTV:n kuvailuissa. Paavo on parkettien partaveitsi, joka viihtyy ahkerasti lavatansseissa, ja lisäksi hän harrastaa ajamista jokamiesluokassa. Robottilypsytilan lisäksi Paavo viljelee maata ja hoitaa metsää. Hän haluaa löytää urheilusta innostuneen kumppanin, jonka kanssa perustaa perhe ja jakaa tilan työt.

 

Tero

 

 

Paavon kanssa tämän tuotantokauden nuorin maajussi Tero pyörittää veljensä kanssa tilaa Merikarvialle. Jääkiekkoa, lavatansseja, karaokea ja kuntosalia harrastava nuori mies arvostaa naisessa rehellisyyttä, kauniita ajatuksia ja hyviä tekoja. Tero haluaa tulevaisuudessa mahdollisen kumppanin kanssa yhteisiä lapsia ja pyörittää yhdessä maatilaa.

 

Timo

 

 

Hevostilaa Lappeenrannan kupeessa pyörittävä tämän tuotantokauden ikänestori Timo on koko kyläyhteisön tuntema merkkihenkilö, joka järjestää ongintakisoja, tekee vapaa-ajalla hiihtolatuja ja auttaa kylän rouvia remonttihommissa. Timo haluaa naisen, joka tietää, mitä tahtoo ja on valmis vakavaan suhteeseen. Timo on kätevä käsistään ja rakentaa parhaillaan tilalleen viinikellaria ja terassia paljuineen.

 

KUVAT: MTV3