BB-Kati

MS-tautia sairastava Kati asteli Big Brother -taloon: Omalla asenteella voi vaikuttaa jaksamiseensa!

Telkkari | 06.09.2020 21:18

Vaasassa asuva Kati ei annan MS-taudin hidastaa elämäänsä.

Big Brother -taloon astellut Kati, 32, nauttii elämänsä jokaisesta hetkestä. MS-tautia sairastava vaasalaisnainen on oppinut elämään sairautensa kanssa jo usean vuoden ajan.

- Sain diagnoosin seitsemän vuotta sitten. Sen jälkeen sairaus ei ole ollut läsnä elämässäni kertaakaan. On enemmän päiviä, jolloin en ajattele asiaa lainkaan. Big Brotherissa se vaikuttaa ainoastaan niin, että teen kuten muutenkin elämässä, eli menen täysillä eteenpäin. Uskon, että omalla asenteella pystyy vaikuttamaan jaksamiseensa, hän sanoo Seiskalle.

Lue myös: Seiskan toimittaja testasi: tällaista oli asua Big Brother -talossa kaksi päivää: Vedin lärvit, unohdin kamerat ja juttujeni suodattamisen täysin!

Big Brotherin myötä tulee paljon julkisuutta, ja Kati toivoo saavansa sen avulla mahdollisuuksia, joiden avulla hän voi auttaa MS-taudin kanssa eläviä ihmisiä.

- Olen sellainen ihminen, joka haluaa auttaa muita. Julkisuus ei pelota minua, mutta en varmasti edes ymmärrä, että pian aiheesta puhutaan lehdissä, radiossa ja kaikkialla. Julkisuus on jännittävää. Se tarjoaa mahdollisuuksia, esimerkiksi puhua MS-taudista. Se on hienoa. Tietysti pelottaa, jos minut revitään täysin riekaleiksi.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!