Lotta Merenmies

Lotta Merenmies on First Dates Suomen tyrmäävän kaunis tarjoilija: Tinder ei sovi minulle!

26.09.2019 15:32

Lotta Merenmies on luonut uraa viihde- ja media-alalla. Hän tekee töitä muun muassa radiotoimittajana ja juontajana. Lisäksi hänet on nähty pienissä rooleissa eri tv-sarjoissa ja elokuvissa. First Dates Suomi -ohjelmassa hän heittäytyi tarjoilijan rooliin.

- Opiskellessani tein töitä tarjoilijana, joten tunsin sen maailman entuudestaan. First Dates Suomen koekuvauksissa vakuutin ihmiset sekä persoonallani että taidoillani, ja sain roolin. Kuvauksissa monet sokkotreffeillä olleet luulivat minun olevan oikeasti tarjoilija, Lotta kertoi Seiskalle.

Lue myös: Jorma Uotinen rakkauselämästään: En ole käynyt treffeillä vuosiin – julkisuus rajaa paljon pois!

Ei kiitos Tinderille

First Dates Suomessa ihmiset heittäytyvät sokkotreffien ihmeelliseen maailmaan. Lotta myöntää, ettei hän itse ole käynyt sokkotreffeillä koskaan.

- En ainakaan muista käyneeni. Olen ollut Tinder-treffeillä, mutta se ei ole sama asia. En ole deittiapplikaatioiden suuri ihailija, eikä Tinder oikein sovi minulle. Pidän enemmän siitä, että tapaan ihmisen niin sanotusti perinteisemmällä tavalla. Esimerkiksi Tinderissä ihmiset kiinnittävät huomiota ulkoisiin asioihin, eikä ihmisen oikea persoona tule esille. Toki ulkonäkö on tärkeä asia, mutta se on vain yksi osa ihmisestä.

First Dates Suomi
Lotta Merenmies (vas.), Jorma Uotinen ja Miika Mehtiö

 

Ihanat kuvaukset

First Dates Suomi -ohjelman kuvauksista puhuessaan Lotta ei ole löytää tarpeeksi ylistäviä sanoja.

- Kuvauksissa oli todella lämmin ja empaattinen tunnelma. Minä, Jorma Uotinen ja Miika Mehtiö muodostimme mahtavan trion, ja löysimme yhteisen sävelen heti. Kemiamme kohtasivat välittömästi, mikä ei ole aina itsestään selvää.

Lotta halusi rentouttaa sokkotreffeillä olleita ihmisiä omalla huumorillaan.

- Henkilöt olivat hyvin erilaisia. Osalle saattoi heittää vitsejä vapautuneemmin ja räiskyvämmin, osan kanssa oli rauhoituttava hieman. Ohjelmaan osallistuneet sinkut olivat todella rohkeita, sillä ensimmäisille treffeille meneminen ei ole aina helppoa – etenkään, kun tilanne kuvataan!

First Dates Suomi MTV3-kanavalla torstaisin klo 20. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: MTV

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!