Hyppää pääsisältöön
Wallu Valpio

Lola Odusogan hurja käytös hämmästytti Wallu Valpiota Selviytyjissä: "Ei pelännyt, että sillat saattaisivat palaa!"

Tänään sunnuntaina Nelosella alkava Selviytyjät Suomi on luonnollisesti täynnä kieroilua tänäkin vuonna.

Sarjassa kisaava, Seiskalle Wiidakon Wallu blogia pitävä Wallu Valpio on kertonut Seiskan haastattelussa ja blogissaan, että kieroilu alkoi jo Helsinki-Vantaan lentokentällä, missä kilpailijat ensi kertaa tapasivat toisensa.

- Ihmiset siellä taputtelivat toisiaan selkään ja alkoivat jutella toisilleen, joten aloin aika nopeasti tuntea itseni ulkopuoliseksi siellä ihan pelkästään sen takia, että luulin menomatkan olevan vain viimeistä revittelyä ennen kuin lähdetään saarelle maksan puhdistusharjoituksiin. Mutta eräät ihmiset aloittivat juonittelun jo heti lentokentällä, Wallu kertoo videoblogissaan.

Lue lisää: Wiidakon Wallu: Selviytyjät-tähdet ryypiskelivät lentokoneessa ja kuvauksia edeltävänä iltana: "Meillä oli konjakkijengi" - video! 

Etenkin Lola Odusogan juonittelu ja raivokas voitontahto hämmästyttivät Wallua jo matkan alusta lähtien.

– Lolan touhu oli aika hurjaa siellä. Hän otti kaiken niin tosissaan. Se voitontahto ja häikäilemättömyys kilpailuissa… Lola ei pelännyt sitä, että sillat saattaisivat palaa, Wallu sanoo.

Lue lisää: Wallu Valpio avautuu Selviytyjistä uudessa blogissaan: Lähti viidakkoon humalassa - tylyt ensianalyysit kanssakilpailijoista: "KUKA tuokin on?!"

Raju juonittelu toi Wallulle mieleen suomalaisen julkkisskenen yvin osuvasti.

– Selviytyjissä konkretisoitui se, mitä mediahuomiota tavoittelevien julkkisten elämä on monilla ihan normaalielämässäkin. Kasvotusten ollaan hyvää pataa, mutta selän takana puukko heiluu, Wallu sanoo.

Lue lisää: Wallu Valpio täräyttää totuuden Selviytyjät-kuvauksista: Maanpäällinen helvetti – ”Täynnä ihmisvihaa!”

Myös Kim Heroldin Wallu nimittää yhdeksi kovimmista kieroilijoista Selviytyjissä.

– Olen tuntenut Kimin jo vuosikymmeniä, ja hän on hyvä ystäväni, mutta viidakossa paljastui, että sen erittäin miellyttävän ulkokuoren alla hänellä on verissä pahimman luokan näätäily.

– Kim osaa hymyillä leveästi, mutta heti perään hän osaa lyödä tylpän Mora-puukon selkään. Kun sen puolen Kimistä tiedosti, oli helpompaa. Tosielämässähän Kimi on maailman mukavin ja ystävällisin ihminen.

Lue lisää: Wallu Valpio paljastaa Selviytyjien kavalimman juonittelijan: ”Pahimman luokan näätäilyä miellyttävän ulkokuoren alla”

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 20.


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
Nelonen Media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!