Telkkari

Lola Odusogalta tiukkaa tekstiä julkkisten kohtaamista olettamuksista: ”Muista kuitenkin, valittaa ei saa!”

05.08.2020 20:01

Seiskan bloggaaja Lola Odusoga kirjoittaa tuoreessa julkaisussaan julkisuuden henkilöiden kohtaamista haasteista ja olettamuksista. Julkisuus antaa paljon, mutta samalla se asettaa henkilön erikoisiin tilanteisiin.

- Listasin 20 erikoista oletusta siitä, mitä julkkisten kuuluu ja ei kuulu tehdä. Tämä lista on tehty huumorilla, mutta se on täysin oman elämäni tositapahtumiin perustuva, Lola kirjoittaa.

Lola aloittaa listansa ihmisten kohtaamisella.

- Sinun kuuluu muistaa ja tunnistaa kaikki henkilöt, jotka olet koskaan elämäsi aikana tavannut, tulevatpa he tervehtimään sinua ihan missä ja milloin vain. Sinun kuuluu myös antaa nimikirjoituksia, suostua yhteiskuviin, halauksiin sekä poskisuudelmiin aina. Sinun kuuluu myös kohteliaasti ja kärsivällisesti kuunnella oma seurueesi tai lapsesi unohtaen juuri sillä hetkellä sinua puhuttelevan henkilön asia, olipa kyseessä oma työ- tai vapaa-aikasi. Vaikka puhuttelija olisi vahvassa humalassa tai asia olisi negatiivista sättimistä, on hänelle annettava aikaa kertoa, mitä hän on sinusta mieltä ja mitä hän on aina halunnut sinulle sanoa.

Lisäksi Lola nostaa esille omista asioistaan kertomisen aiheuttamat ristiriidat.

- Sinun kuuluu avata ikävimmät ja kipeimmätkin asiasi sairastumisia ja menetyksiäsi myöten kaikelle kansalle, koska vain näin he saavat vertaistukea ja samaistumispintaa tarinasi ja vaikeuksiesi kautta tai voivat antaa niitä sinulle. Ei olisi reilua, että ihmisiltä jäisi tämä mahdollinen omalle elämälle erittäin merkityksellinen ja samaistuttava tarina saamatta. Muista kuitenkin, valittaa ei saa.

Lue Lolan blogikirjoitus kokonaisuudessaan täältä.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!