Hyppää pääsisältöön
Lenita Airisto

Lenita Airisto avautuu rakkaussuhteestaan Vesa-Matti Loiriin: Suhteemme jatkuu, mutta on muuttanut muotoaan!

Kaunis elämä -sarjassa mukana oleva vuoden 1954 Suomen neito Lenita Airisto on ollut julkisuudessa seitsemällä eri vuosikymmenellä.

Hän avautuu rakkauselämästään Kaunis elämä -sarjan avausjaksossa, joka nähdään AVA- ja MTV3-kanavilla ensi viikon tiistaina (20.2.).

LUE MYÖS: Lenita Airiston raju menneisyys saa missikaunottaret vuodattamaan kyyneliä Kaunis elämä -sarjan avausjaksossa! 

"Minua ei valita, minä valitsen"

Lenita kertoo, ettei hänen yksityiselämästään ole puuttunut miehiä.

- Jokaisella naisella on myös huteja. Olen pysähtynyt ihmisiin, jotka ovat ottaneet riskejä. Kaikki ovat valitsemiani. Minua ei valita, vaan minä valitsen, Lenita laukoo.

Vuoden 1993 Miss Suomi Tarja Smura on kiinnostunut kuulemaan Lenitan ja Vesa-Matti Loirin väleistä.

- Loiri oli syvästi tunteva ihminen. Kohtasimme sellaisella hetkellä, kun poliittinen vasemmisto oli kaikkialla. Tein hänestä haastattelun, jonka tekeminen jatkui pitkään. Hän sanoi ja minä sanoin, että olemme löytäneet toisemme. Voimme puhua asioista, josta emme voi puhua kenenkään muun kanssa, Lenita toteaa.

Loiri on naistenmies

Lenitalla on edelleen läheiset välit, mutta rakkaus on muuttanut muotoaan.

- Suhteemme jatkuu jatkuvasti. Kun tapaan ihmisen, minkä takia sen pitää loppua? Jos taustalla on syvällinen asia, niin kuin minulla ja Veskulla, se ei lopu koskaan. Intohimo on hyvä kanava tuntea se rakkaus. Meidän välillä ei ole mitään rajoja.

Vesa-Matti Loirin kanssa samoissa elokuvissa näytellyt Riitta Väisänen kuvailee Loiria naistenmieheksi.

Kaunis elämä AVA-kanavalla ensi tiistaina kello 21.00.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
MTV3

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!