Telkkari

Laulaja Leo Stillman haistelee urallaan uusia tuulia – ”Haluan kuitenkin viettää aikaa vauvamme kanssa!”

25.10.2020 19:01

Laulaja Leo Stilman avasi tulevaisuuden suunnitelmiaan Seiskalle viikko sitten Tähdet tähdet -ohjelman finaalissa.

– Julkaisemme Junon ja Väinö Walleniuksen kanssa ensi kuussa ensimmäisen sinkkumme eli uusia tuulia haistellaan. Kirjoitan samalla myös kolmatta omaa levyäni, siitä on tulossa aika herkkä plättä. Tällä hetkellä haluan kuitenkin viettää aikaa kotona vauvamme kanssa, Leo kertoi.

Lue myös: Leo Stillman ja Maryam Razavi saivat lapsen! Molemmilta koskettavat kuvapäivitykset: "Ollaan maailman onnellisimpia!"

Tutkin väsymystilaa

Anni Hautala

– Tähdet ovat tehneet valtavasti töitä tämän eteen. Kaksi finalistiakin on painanut putkeen kymmenen viikkoa. Heillä molemmilla on kotona vielä lapset ja muut työt odottamassa, joten olen välillä studiolla seurannut, ovatko he jo ihan loppu, Tähdet tähdet -tuomari Anni Hautala kertoi.

Lue myös: Paparazzi iski kadulla! Raskaana oleva Anni Hautala asuu Jenni Vartiaisen omakotitalossa!

Tyttö tuli

HesaÄijä

– Olen ehkä aikuinen mukula, mutta kisasta putoaminen harmitti todella paljon. Harvoin pääsee hulluttelemaan näin hienolla porukalla. Studiolla tilanne on hyvä, joten voin rauhassa olla kotona tyttären kanssa. Ei oo ressiä, vasta isäksi tullut Marios "Hesaäijä" Kleovoulou naurahti.

Lue myös: HesaÄijä sai kauan odotetun tyttövauvan: "Täällä äiti, vauva ja myös isäkin voivat kaikki hyvin" - kuva!

Aikuisten leikkiä

Katri Ylander

– Olisi ollut mahtavaa olla kisassa mukana pidempään, sillä tämä oli tällainen aikuisten musiikkileikki. On ollut hienoa seurata tätä matkaa myös lähietäisyydeltä, Katri Ylander iloitsi.

Lue myös: Laulaja Katri Ylander paljastaa: Elän avoliitosssa

Hopea ei ole häpeä

Suvi Teräsniska

Toiseksi tullut Suvi Teräsniska ei harmistunut tappiosta.

– Olen ollut aikamoinen kameleontti tyylien suhteen tässä matkalla ja kävin jopa elämäni ensimmäisillä tanssitunneilla. Tämä matka on paras palkinto jonka voi saada, näin tämän pitikin mennä. Nyt tuntuu ihanalta.

Lue myös: Maaliin viimeisten joukossa! Näin näppärästi Suvi Teräsniska kuljetti puhelintaan juoksukilpailussa – paljonkertovat kuvat!

Korkkarit pysyivät jalassa

Hanna Pakarinen

– Me laulajat emme ole keskenämme juurikaan tekemisissä, siksi oli hienoa päästä keskustelemaan ja vertailemaan vaikkpa mikrofoneja ja äänenavaustaktiikoita kuten muusikot puhuvat kitaroistaan tai rummuistaan, Hanna Pakarinen iloitsi.

– Olen ylpeä, että pystyin tanssimaan ja laulamaan korkokengät jalassa!

Lue myös: Hanna Pakarinen ja Risto-rakas harvinaisessa yhteiskuvassa - fiilistelivät juhlapäivää!

Hyvä retki takana

Mikko Harju

– Olin iloinen pudotessani, sillä sain matkasta irti kaiken tarvitsemani. Toki pidempi kisa-aika olisi ollut pelkkää plussaa, mutta minua ei jäänyt mikään harmittamaan, herkkänä popparina tunnettu Mikko Harju sanaili.

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!