antti kurhinen

Kuuntele laulunäyte! Temptation Island Suomi – komistus haki Idolsiin ja sai tyrmäävän vastauksen: ”Valitettavasti emme voineet valita sinua jatkoon, sillä…”

15.05.2018 16:31

Temptation Island Suomi –ohjelmassa mainetta kerännyt Antti Kurhinen on nähty aikaisemmin muun muassa Big Brother -kilpailussa. Tosi-tv-konkari haluaisi jatkaa uraansa laulamisen parissa, jonka vuoksi hän haki mukaan Idolsiin. Tänään tiistaina (15.5.) Antti sai kuitenkin sähköpostiviestin, jonka sisältö musersi miehen haaveet.

Lue lisää: Temptation Island Suomessa tykitetään pettämiskysymyksiä – Oona romahtaa ja poistuu treffeiltä: ”Se kerto siitä mulle vasta jälkeenpäin!”

Hei Antti
Kiitos hakemuksestasi Idolsiin!
Valitettavasti emme voineet valita sinua jatkoon, sillä ohjelman yläikäraja on 30-vuotta. 
Parhainta kesää ja onnea sekä menestystä jatkoon!

Terveisin, idols-tiimi!

- En alun perin tiennyt, että ohjelmassa on edes ikärajaa. Ajattelin, ettei se varmaankaan ole täysin ehdoton, joten laitoin hakemuksen pokkana menemään. Haluaisin mukaan juuri Idolsiin, sillä se on juuri se alkuperäinen laulukilpailu. 

Antti paljastaa Seiskalle, että hän oli itse asiassa sopinut Temptation Island  Suomi -ohjelmasta tutun Jasun kanssa, että he molemmat hakisivat mukaan kisaan.

- En tiedä onko Jasu pitänyt lupauksensa. Hän ollut asiasta aika vaikeana.

Laulaminen on ollut lähellä Antin sydäntä jo pidempään. Mies on jopa vuoden verran opiskellut laulamista.

Kuuntele miehen taidonnäyte! 


 
 

Teksti: Mariama Bah
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!