Kulissit kaatuvat itkuiseen tilitykseen Temptation Island Suomessa: ”Periaatteessa on sellainen vankilaolo”

Telkkari | 11.04.2019 19:01

Temptation Island Suomessa on saatu jo pidempään seurata tilannetta, jossa pidättäytynyt Juuso ei anna sinkkunaisten tulla edes kosketusetäisyydelle. Puolestaan hänen avovaimonsa Vilma janoaa sinkkumiesten huomiota ja kehuja – ainakin alkoholin vaikutuksen alaisena. 

Juusolla ja Vilmalla on ehdottomasti Temptation Islandin tiukimmat rajat, mitä tulee sinkkujen kanssa temmeltämiseen. Juusolla on jo aikaisemmin mennyt pasmat sekaisin, kun hän näki puolisonsa halailevan vierasta miestä iltanuotiovideolla. 

TAUSTAA: Temptation Island Suomen iltanuotio on hulvatonta draamakomediaa – Juuso kiehahtaa iltanuotiovideon tylsimmästä kohdasta: ”Mut ne lähenee tolpan takana!”

 

jegu

Temptation Islandin keskiviikkoisessa (10.4.) jaksossa nähtiin, kuinka trooppinen myrsky iski molempiin resortteihin ja siten sekoitti kaikkien suunnitelmat. Bileet jouduttiin siirtämään sisätiloihin ja kun Vilma oli suuntaamassa nukkumaan, hän huomasi sängyssään olevan jo ruuhkaa. Näin ollen Vilma jatkoi iltaansa Jegun kanssa. Kaksikko meni keskustelemaan sohvalle ja lopulta myös nukahti samaan paikkaan. 

Vilma ja Jegu eivät nukkuneet sylikkäin, eikä heidän välillään tapahtunut mitään romanttista. Siitä huolimatta Vilma murtuu kyyneliin seuraavana aamuna. 

- Tuntuu väärältä. Ei me nukuttu edes lusikassa vaan siinä samalla sohvalla. Tuntuu, että tänään iltanuotiolla Juuso kyseenalaistaa meidän koko suhteen. Kyllä ne rajat välillä musta tuntuu todella ahdistavilta. Periaatteessa on sellainen vankilaolo, Vilma kertoo itkien.

Lue myös: Huhhuh, miten hävyttömiä seksipaljastuksia Temptation Island Suomessa – Juuso rehellisenä: ”Olen nuollut Vilman…”

juuso ja vilma

Vilman kommentit näytetään iltanuotiolla myös hänen puolisolleen Juusolle. 

- Pisti silmään, että Vilma itkee niin tiukoista rajoista, että tuntuu kuin olisi vankilassa. Kyl mä ymmärrän, että oli se myrsky ja he menivät juttelemaan, se on ihan okei. Mut on toi ihan lööperiä, että mä olisin asettanut noin tiukat rajat. Me ollaan yhdessä päätetty ne. 

Ohjelman juontaja Sami Kuronenkin on sitä mieltä, että kulissit alkavat kaatua. 

Voiko olla, että Vilma vähän pelkää sua? 

- Miksi Vilma pelkäis mua, ei sillä ole mitään syytä pelätä mua. 

Kyllä tossa mun mielestä niin voisi rivien välistä lukea

- En nyt tiedä. Enemmän ikävää itki 

Se ikävä oli, mutta ei se enää ole Vilman päällimmäinen tunne. 

- Oli se, mä näin sen siellä

Selvä.

Katso myös TIS-Jennan Iltarovion tuorein jakso - vieraina Samuli ja Anders! 


 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!