Telkkari

Kuka on suosikkisi Idols-voittajaksi, Antti Tuisku? ”Hän on koskettanut minua!”

01.12.2017 09:01

Pop-tähti Antti Tuisku, 33, osallistui Idolsiin vuonna 2003. Vaikka voittoa ei silloin tullutkaan kisasta, niin se oli lähtölaukaus hänen tulevalle huippusuosiolle.

Lue myös: Näin Idols-tähdet ovat pärjänneet urallaan: tuomio kuolemantuottamuksesta, laulava baarimikko, Vain elämää -tähti…

Tämän vuoden Idolsissa Antti nähtiin kisan tuomaristossa laulaja Erin Anttilan ja tähtituottaja Jurek Reunamäen kanssa.

Lue myös: Oho, Idols-tuomari Jurek Reunamäellä hurjat jättitienestit - enemmän ansiotuloja kuin Antti Tuiskulla!

Antin albumi "En kommentoi" on myynyt tuplaplatinaa ja tänä syksynä ilmestynyt "Anatude" platinaa. Suuresta suosiosta huolimatta poptähti aikoo pitää määrittelemättömän tauon ensi kesäkuusta alkaen.

Lue myös: Antti Tuiskun sokki-ilmoitus – vetäytyy julkisuudesta!

– Jos haluaa menestyväksi artistiksi, täytyy olla hyvällä tavalla nöyrä. Anteeksi ei tarvitse pyydellä, mutta artistin täytyy astua myös kuulijan saappaisiin, Antti kertoo.

Tuomareilla ei ole ollut äänestysoikeutta ensimmäisten livelähetysten jälkeen, vaan kilpailijoita on päässyt äänestämään vain ohjelman katsojat.

Lue myös: Kuka heistä on uusi Idols-voittaja? Tiesitkö näitä asioita finalistikolmikosta!

– Vaikka Leevi onkin koskettanut minua tulkinnoillaan koko kisan ajan, niin en pysty kuitenkaan nimeämään suosikkiani. Julian ja Anniinan kohdalla on nähty uskomatonta kehitystä kisan aikana.

Kilpailuun valittiin alun perin 700 laulajaa 2 000 hakijan joukosta. Pitkä matka on tultu kartanoviikolta livelähetyksiin ja finaaliin.

– Olen onnellinen juuri tästä finaalikolmikosta. Meillä on kolme ihan erilaista kilpailijaa. Olemme muiden tuomareiden kanssa ounasteltukin, että juuri nämä kolme nähdään vielä finaalissa, Antti kertoo.

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!