Telkkari

Kuka on Masked Singerin Heinäseiväs?! Ohjelman julkkisfanit Sanna Saarijärvi ja Virve Rosti täysin eri linjoilla!

09.05.2020 13:02

MTV3:n Masked Singer Suomi on edennyt semifinaalivaiheeseen. Lauantai-iltaisin esitettävässä viihdeohjelmassa oli alun perin 12 suomalaista julkkista, nyt jäljellä on enää neljä kilpailijaa.

Ensi lauantain semifinaalissa esiintyvät Ampiainen, Heinäseiväs, Leijona ja Peacock.

Näyttelijä Sanna Saarijärven mielestä on hienoa, että mukana on kilpailijoita, jotka eivät ole laulajia.  – Veikkaan, että Leijona voittaa kisan.
Näyttelijä Sanna Saarijärven mielestä on hienoa, että mukana on kilpailijoita, jotka eivät ole laulajia.  – Veikkaan, että Leijona voittaa kisan.

 

Lue myös: Supersuositun Masked Singerin julkkisfanit Virve Rosti ja Sanna Saarijärvi: Liikehdintä ja vartalo paljastivat Ampiaisen!

Masked Singer Suomi on ollut Maikkarin keväänä seuratuin ohjelma keskimäärin noin miljoonalla katsojallaan joka jakso. Kilpailu päättyy 16. toukokuuta finaaliin, jossa mukana on enää kolme kilpailijaa. Kilpailun voittaa se, jonka henkilöllisyys paljastuu viimeisenä.

Laulaja Virve Rosti, 61, on katsonut kaikki Masked Singer Suomi -jaksot.  – Ohjelmassa on parasta, kun voi eleiden ja vihjeiden perusteella arvuutella, kuka kunkin hahmon takana on.
Laulaja Virve Rosti, 61, on katsonut kaikki Masked Singer Suomi -jaksot.  – Ohjelmassa on parasta, kun voi eleiden ja vihjeiden perusteella arvuutella, kuka kunkin hahmon takana on.

 

Lue myös: Virve Rosti ja Sanna Saarijärvi jäivät Masked Singer -koukkuun: Tiedämme kuka on Leijona!

Heinäseiväs

Heinäseiväs on sanojensa mukaan lihaton ja savuton sekä tulevansa lahjakkaiden ihmisten keskeltä.

Heinäseiväs

Virven arvaus: Viime jaksossa Heinäseiväs paljasti olevansa radio- juontaja. Siitä päättelin, että hän on Esko Eerikäinen. Ja hänellähän on paljon myös aurinkolaseja!

Esko Eerikäinen

Sannan arvaus: Tästä olen varma, että Heinäseiväs on Ilkka Alanko. Ihan vihjeiden perusteella päättelen, ja äänilaji viime jaksossa hänet paljasti!

Ilkka Alanko

 

 

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto ja MTV
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!