Katso kuvat!

Kuka heistä on myyrä? Tässä ovat ruutuihin palaavan seikkailuohjelman julkkiskilpailijat!

Telkkari | 26.01.2021 14:31

Roope Salmisen, 30, juontama Myyrä-seikkailuohjelma palaa ruutuihin maaliskuussa.

Sarjan toisella tuotantokaudella ovat mukana, Noora Karma, Pippa Laukka, Mira Luoti, Aino Sirje, Ilari Johansson, Teemu Packalén, Mikko Penttilä, Joona Puhakka, Pyhimys ja Wallu Valpio

Sarjassa testataan julkkiskilpailijoiden älykkyyttä, taktikointikykyä, fyysistä kuntoa ja kylmiä hermoja.

He yrittävät ratkoa erilaisia tehtäviä, jotka kasvattavat rahapottia. Vain yksi heistä voi voittaa potin itselleen. 

Lue myös: Seksuaalirikostuomionsa jälkeen Putouksesta potkittu Roope Salminen palaa telkkariin - juontaa ruutuihin palaavaa Myyrä-seikkailuohjelmaa  

Yksi kilpailijoista on kuitenkin eräänlainen myyrä, jonka tehtävänä on muiden huomaamatta sabotoida tehtäviä, jotta potti pysyisi mahdollisimman pienenä. 

Loput yhdeksän julkisuudesta tuttua kilpailijaa yrittävät tehtäviä tehdessään selvittää joukossaan piileskelevän myyrän henkilöllisyyden. 

noora karma

Noora Karma

Juontajana, näyttelijänä ja laulajana työskennellyt mentalisti Noora on monista tv-ohjelmista tuttu. Hän on opiskellut Lontoossa sekä näyttelijäksi että musiikin maisteriksi.

Lue myös: Noora Karma yllätti syöpää sairastavan Janita Lukkarisen: Emme tunne toisiamme! 

Mentalisti lupaa, ettei edes yritä hypnotisoida kilpakumppaneitaan. Hän on silti sitä mieltä, että mentalistin taidoista voi olla hyötyä kilpailun aikana. Vahvuutenaan hän pitää myös ennen kaikkea taitoa lukea ihmisiä ja tulkita pieniäkin eleitä ja ilmeitä.

pippa laukka

Pippa Laukka 

Olet mitä syöt -ohjelman lääkäri uskoo, että hän on saanut ammatistaan hyvät eväät valehtelijoiden tunnistamiseen. Suurimpana vahvuutenaan hän pitää kuitenkin hyvää fyysistä ja henkistä kuntoa, jonka avulla hän uskoo jaksavansa painaa Myyrä-kisan tehtävissä virkeänä ja väsähtämättä. 

mira luoti

Mira Luoti 

Laulaja ja näyttelijä Mira Luoti ponnahti julkisuuteen legendaarisen PMMP-yhtyeestä, jonka hän perusti Paula Vesalan kanssa. Bändin hajoamisen jälkeen Mira on alkanut tehdä myös yhä enemmän näyttelijän töitä. 

Lue myös: PMMP:n Mira Luoti ja Happoradion Mika Haapasalo = taas ero! 

Hän pitää itseään ennen kaikkea loistavana tiimipelaajana, jonka taidot ovat hioutuneet eri bändeissä.  

aino sirje

Aino Sirje 

Näyttelijä Aino on kotimaassamme vähemmän tunnettu näyttelijä, mutta hän on  tuttu kasvo espanjalaisissa tuotanoissa. Suomessa Ainon toistaiseksi tunntetuin rooli oli Rantabaari-sarjassa, jossa hän näytteli Jartsa Eerolaa.

Lue myös: Suosikkisarjan uudet naisnäyttelijät! Englannissa asuva Mira nähdään pian Rantabaarissa – Skotlannissa opiskeleva Anni, 22, myöntää menojalan vipattavan: ”Otan elämästä kaiken irti!”

Aino kuvailee itseään temperamenttiseksi, kilpailuhenkiseksi ja urheilulliseksi. Hän uskoo, että oma paras puoli Myyrä-kilpailijana on ihmistuntemus, jota hän on saanut näyttelijän työn kautta ja erilaisiin rooleihin paneutumalla.

ilarijohanson

Ilari Johansson

Näyttelijä ja stand up -koomikko Ilari on tuttu monelle kotimaisen komiikan ystävälle. Stand up -keikkojensa lisäksi hän on tunnettu monista tv-ohjelmista. 

Lue myös: Myöhäisillan ostoksia! Koomikko Ilari Johansson haahuili väsyneenä kaupassa – kuva! 

Näyttelijänä Ilari tunnetaan parhaiten rikosetsivä Markus Uusitalon roolista MTV3:n poliisisarjassa Roba. Hän on ollut mukana myös muun muassa Jussi-palkitussa elokuvassa Kohta 18 sekä ääninäyttelijänä lukuisissa animaatioelokuvissa. 

Ilari uskoo, että yksi hänen vahvuuksistaan Myyrä-kisassa on stand upissa hioutunut kyky aistia yleisön mielialoja ja muuttaa salamannopeasti suunnitelmiaan niiden mukaan.

temupakalen

Teemu Packalén

Vapaaottelija Teemu Packalén on yksi suureen suosioon nousseen lajin suomalaistähdistä, sillä hän on otellut lajin tunnetuimmassa kilpasarjassa UFC:sä.

Teemu tunnetaan omaperäisestä tyylitajustaan sekä kippuraviiksistän. Hän on suosittu hahmo sosisaalisessa mediassa, ja hän on tullut tunnetuksi myös fitnessurheilija Eevi Teittisen avopuolisona. 

Lue myös: Kuva! Urheilijapariskunta Eevi Teittinen ja Teemu Packalén shoppailivat Dubaissa – ökyvaatteet jäivät kaupan hyllyyn! 

Parhaina puolinaan Myyrä-kisaa ajatellen Teemu pitää fyysistä voimaa ja kykyä toimia koko joukon uupumattomana tsempparina.

mikko penttilä

Mikko Penttilä 

Putouksesta kansan suosioon noussut näyttelijä Mikko voitti ohjelman maineikkaan sketsihahmokilpailun Taika-Pasi-hahmollaan vuonna 2018.

Lue myös: Putous-tähti Mikko Penttilän menneisyys paljastui: Olin kansantanssijapelle! 

Hänen erikoisalansa on näyttelijätyön kuninkuuslajina pidetty improvisaatioteatteri. Mikko uskoo, että improvisaatiosta on hyötyä myös Myyrä-kisassa. 

Mikolle on tärkeää, että kilpailijoilla on hyvä yhteishenki ja että kaikki viihtyvät porukassa. Hän epäilee leppoisan olemuksensa hämäävän muita osallistujia luulemaan, että hän on täysin vaaraton.
 
joona puhakka

Joona Puhakka

Tubettaja-tähti Joona aloitti uransa kameran edessä jo 11-vuotiaana Ylen koulumaailmaan sijoittuvassa draamasarjassa Jotain rajaa. Sen jälkeen hän on viihtynyt kameran edessä omana itsenään. 

Lue myös: Tähtitubettaja Henny Harjusola saa tänään uudet rinnat: "Otan silikonit, jotka eivät ole pienimmästä päästä" - kuvat! 

Tubettaja on Myyrän nuorin kilpailija, mutta hän ei usko, että siitä on ainakaan haittaa. Kilpailuvalteikseen hän laskee oveluuden ja valppauden, jotka ovat peräisin siitä, että Tube-kanavaa varten hänen on kehitettävä uusia ideoita jatkuvalla syötöllä.

mikko kuoppala

Pyhimys

Rap-artisti Pyhimys, eli Mikko Kuoppala, on ollut yksi maamme tunnetuimpia muusikoita jo vuosia. Pyhimys tekee musiikkia sooloartistina Pyhimyksenä sekä osana Teflon Brothers -poppoota yhdessä Heikki Kuulan ja Volin kanssa. 

Lue myös: Supersuosittu Pyhimys takoi rahaa - tienestit yli 200 000 euroa! 

Vuoden 2019 Emma-gaalassa Pyhimys teki historiaa voittamalla palkinnon kaikissa kuudessa kategoriassa, joissa hän oli ehdolla.

Myyrä-kisassa Pyhimys arvelee hyväksi puolekseen sen, ettei hän sorru ajattelemaan liian yksinkertaisesti vaan löytää asioista eri tasoja. Hän on mielestään myös niin taitava huijaamaan, että huijaa joskus jopa itseään.

wallu valip

Wallu Valpio 

Kulttuurin, median ja musiikin sekatyömies Wallu Valpio ilmaantui julkisuuteen 2000-luvun vaihteen tienoilla ensin Radio Cityn ja sittemmin Moon TV:n toimittajana. 

Lue myös: ”Päärynäsiideri pitää lääkärin loitolla!” Tiesitkö näitä faktoja kohukirjan julkaisseesta Wallu Valpiosta?

Media-alan hommien lisäksi Wallu on nykyisin mukana politiikassa. Hän oli Helsingin Vasemmistoliiton ehdokkaana kuntavaaleissa vuonna 2017 ja ylsi varavaltuutetun paikalle. Hän on jo ilmoittanut olevansa mukana myös tämän vuoden kuntavaaleissa. 

Wallu vihaa häviämistä, mutta uskoo silti pärjäävänsä Myyrä-kisassa, koska osaa ottaa tarpeeksi rennosti. Hän aikoo nauttia pelistä, sillä jos voittoa tavoittelee hampaat irvessä, se johtaa vain virheisiin.

Myyrä MTV3-kanavalla tiistaisin 2.3. alkaen.

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:MTV Oy
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!