Koronavirus pitää ihmiset kotona – television katselu lisääntyy! Seiska esittelee kotimaisen tv-kevään tärpit!

Telkkari | 28.03.2020 20:06

Yle reagoi nopeasti muuttuneisiin poikkeusoloihin käynnistämällä Yle Olohuoneen. Uusi Kaikki kotona live -ohjelma tuo perjantai- ja lauantai-iltoihin peräti kaksituntiset lähetykset parhaaseen katseluaikaan.

Mikko Kuustosen juontamassa suorassa lähetyksessä nähdään eturivin artistien livemusiikkia yleisön osallistuessa vuorovaikutteisen illan kulkuun kotisohviltaan. Illan mittaan otetaan esimerkiksi yhteys tuttujen ja tuntemattomien suomalaisten olohuoneisiin ja vietetään aikaa yhdessä.

– Ohjelma muistuttaa, että selviämme paremmin yhdessä. Musiikilla ja tarinoiden jakamisella on valtava voima! Siksi tässä on ilo olla mukana, Mikko sanoo.

Peruttujen urheilu- ja kulttuuritapahtumien vastapainoksi Olohuonekonsepti esittää suorien lähetysten osana muun muassa arkistojen aarteita.

Lue myös: Hulppea lemmenpesä! Mikko Kuustonen ja Hanna-rakas kävivät asuntokaupoilla – ökylukaali maksoi lähes miljoonan!

Yle Olohuone: Kaikki kotona live TV2 pe klo 19, la klo 21

Kulttisarja palaa ruutuun

Madventures

Riku Rantala ja Tunna Milonoff palaavat Madventures-tutkimusmatkoille, nyt Suomessa. Sarjassa tutustutaan muun muassa biohakkereihin, kullankaivajiin, hylkeenpyytäjiin ja šamaaneihin.

Lue myös: Madventures-kaksikko: Jos lähtisimme maailmalle kuten ennen, vaimot vaihtaisivat lukot!

Julkut möyhivät maalla

Farmi Suomi

Meno on värikästä, kun 12 julkisuudesta tuttua henkilöä yrittää selviytyä askeettisissa oloissa maaseudulla ja kisaavat tilan askareissa. Kilpailemassa ovat mukana Sara Chafak, Jari Isometsä, Niko Saarinen, Alina Voronkova, Anu Saagim, Jaakko Parkkali, Juha Mieto, Katja Kätkä, Seksikäs-Suklaa, Riina-Maija Palander, Noora Räty sekä Amin Asikainen. Juontajana on Juuso Mäkilähde.

Lue myös: Anu Saagim joutui epämukavuusalueelle Farmi-ohjelman kuvauksissa: Kaipasin eniten seksiä!

Farmi Suomi Nelonen to klo 20

Mökit kauneuskisassa

Suomen kaunein koti: Kesämökit

Kenellä on koko Suomen kaunein kesäpaikka? Tämä selviää, kun Suomen kaunein koti -ohjelma etsii vuoden kauneinta kesämökkiä. Mukana ovat tutut asumisen ammattilaiset, toimittaja Hanna Sumari, sisustusarkkitehti Tero Pennanen ja arkkitehti Sini Rainio.

Suomen kaunein koti: Kesämökit MTV3 to 23.4. alkaen

Kirppislöydöt rahoiksi

Kirppiksen Kingi

Kirppiksen kingissä kolme kilpailijaa valitsee kotoaan tuotteita myytäväksi, ja päivän päätteeksi eniten tienannut saa pitää myös kahden muun myyjän rahat. Ohjelman juontaa Duudsoneista tuttu Jarppi Leppälä.

Kirppiksen kingi MTV3 ti 28.4. alkaen

Ruumiit työllistävät taas Karppia

Karppi

Rikossarjan toisella kaudella Sofia Karpin (Pihla Viitala) talviloma peruuntuu, kun Suomenlahden alta tunnelityömaalta löytyy kaksi ruumista. Kakkoskausi on Areenassa jo perjantaina 3.4.

Karppi II TV1 su 5.4. alkaen

Salamalempeä ja laivahäät

Unelmahäät

Satuhäät-sarjan pari vuotta sitten TV5:lle siirtynyt ja uudelleen nimetty versio Unelmahäät alkaa uusin jaksoin. Mukana on muun muassa salamarakkautta ja sarjan historian ensimmäiset laivahäät.

Unelmahäät TV5 ma 13.4 alkaen

Ulkomaiset maajussit etsivät Suomi-heiloja

Maajussille morsian

Maajussille morsian maailmalla -ohjelma on tutun realityn sisarsarja. Neljä ulkomailla asuvaa maajussia etsii rakkautta Suomesta. Miehistä kaksi on suomensukuisia. Ohjelman juontaa Vappu Pimiä.

Maajussille morsian maailmalla MTV3 ma 20.4. alkaen

Tangotähdet kisailevat

Kuninkaalliset kimpassa

Kolmisenkymmentä tunnettua tangokuninkaallista kilpailee Kuortaneen urheiluopistolla eri lajeissa. Samalla avaudutaan iloista ja suruista. Kisaamassa nähdään esimerkiksi Marko Maunuksela, Jukka Hallikainen, Arja Koriseva, Jaska Mäkynen ja Maria Tyyster.

Kuninkaalliset kimpassa AlfaTV ti  klo 21

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:C MORE, DPLAY ja YLE
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!