Venla ja Petra

Kissatappelu! Venla sättii Petraa Bachelor Suomessa: "Puhuit minulle kuin olisin h***a!"

23.04.2019 13:33

Tämän illan Bachelor Suomi -jaksossa sinkkunaiset selvittävät tulehtuneita välejään.

Bachelor Suomessa sinkkunaiset ovat jakautuneet kahteen porukkaan, eivätkä kaikki vaikuta tulevan toimeen keskenään. Jäljellä olevat naiset kokoontuivat villansa olohuoneeseen, ja Daniela sekä Maria kertovat kuulleensa heihin ja Venlaan liittyviä asioita.

- Jos jollain on jotain sanottavaa, olisi kiva kuulla siitä nyt eikä Christofferilta, Maria aloittaa keskustelun.

Kaikki naiset hiljenevät, ja hetken kuluttua talon uusi tulokas Elina päättää avata suunsa.

- Apua, minua alkaa nyt itkettää. Olen sanonut mielipiteitäni rehellisesti, mutta en ole haukkunut ketään. Voin myöntää sanoneeni teidän olevan pinnallisempia kuin minä. Minua ei kiinnosta tulla aamiaiselle meikit naamassa, kuten te tulette aina. En tiedä, miltä näytätte ilman meikkiä, koska en ole nähnyt teitä niin koskaan, Elina avaa keskustelun.

- Eli sinun mielestäsi on pinnallista, jos joku meikkaa? Maria kysyy hämmentyneenä.

Lue myös: Bachelor Suomesta ei draamaa puutu – uusi sinkkunainen avautuu Christofferille ja katuu itkuisena: "Teinkö virhearvion?"

 

”Sinun ei tarvitse olla minulle niin ilkeä!”

Tässä vaiheessa Petra osallistuu keskusteluun.

- Kyllähän se käytöskin siihen vaikuttaa. Voin sanoa ihan rehellisesti, että minusta katsotte meitä välillä kuin halpaa makkaraa. Minulla on ollut koko ajan sellainen ajatus, että pidätte itseänne aika korkealla. Itse otin hieman nokkiini joistakin Venlan kommenteista, joita kuulin aikaisemmin. Kun sinulle yrittää sanoa aamulla hyvää huomenta, et sano mitään takaisin, hän täräyttää.

Venla närkästyy kuulemastaan.

- Kyllä mä olen aina vastannut, hän sanoo.

- No sitten minä en ole vain kuullut tai nähnyt suusi liikkuvan, Petra vastaa napakasti.

Hän jatkaa kertomalla, että Venlan, Danielan ja Marian käytös on muiden naisten mielestä hyvin erilaista Christofferin läsnä ollessa.

- Me emme ole etsimässä toisiamme. Minä ainakin haluan Christofferin itselleni. En ole tässä teidän kanssanne luomassa mitään parisuhdetta, Venla hyökkää.

- Kai minä nyt sen tiedän. Sinun ei tarvitse olla minulle aina niin ilkeä! Venla, olit toogajuhlassakin todella ilkeä minulle. En tiedä, mitä henkilökohtaista olen sinulle tehnyt, Petra purkaa tuntojaan.

Lue myös: Uusi nainen saa sinkut järkyttymään Bachelor Suomessa: "V**uttaa suoraan sanottuna"

”Puhuit kuin olisin huora”

Venla kertoo loukkaantuneensa Petralle siitä, kun tämä oli 

- Meikkipaikassa kysyin, otatko kampauksen. Vastasit töykeästi, että ”no otan, eikö meillä ole tänään ruususeremonia!?” Olin ihan, että mitä! Puhuit minulle ihan kuin olisin jokin huora, ihan huorittelemalla sanoit sen. Ei se ihan kauhean kivalta tunnu, Venla sanoo ja pidättelee kyyneleitä.

- Siis häh?! Enhän ole sanonut! En todellakaan ole tarkoittanut noin. Siitäkö sinulle on tullut… No höh, olisit sanonut, että sinusta tuntui pahalta. En tiennyt, että otit siitä itseesi, Petra sanoo pahoitellen.

Bachelor Suomi Livillä tänään klo 21.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!