Henry Aalto

”Kihlatulle kengät!” Näin televisiosta 30 000 euroa voittanut Henry käyttää rahansa: ”Saa ainakin leipää ja voita sen päälle!”

01.04.2020 08:26

Teuvalaisen Henry Ahon, 40, elämä muuttui viime syyskuussa kuudessa minuutissa. Tarkemmin sanoen Henryn pankkitili koki melko muhkean muutoksen. Tuolloin mies istahti Espanjassa suuren kahdeksanmetrisen robottikäden kyytiin. Edessä oli kieputusta ja visaisia kysymyksiä. Henry kilpaili Suomen Mental Samurai -tittelistä.

Kilpailun juoneen kuuluu, että väärästä vastauksesta kisaaja joutuu kotimatkalle. Henry vastasi kuuden minuutin aikana kaikkiin 12 kysymykseen oikein.

Henrystä tuli lopulta Suomen ja koko Euroopan ensimmäinen Mental Samurai. Hän nettosi hulppeat 30 000 euroa.

Lue myös: Kuva! Suomen ensimmäinen Mental Samurai Henry Aalto lunasti lupauksensa – ikuinen muisto käsivarteen!

Ostosreissu siirtyi

Henry sanoo, ettei aio kummemmin tuhlailla palkkiorahojaan.

– Voitto tuli todella hyvään aikaan, kun koronavirus on laittanut melkein koko Suomen säppiin. Saan ainakin leipää ja voita sen päälle.

Henry aikoo viedä kihlattunsa Maaritin New Yorkiin, kunhan koronavirus hellittää maailmalla otettaan.
Henry aikoo viedä kihlattunsa Maaritin New Yorkiin, kunhan koronavirus hellittää maailmalla otettaan.

 

Lue myös: Suomen ensimmäinen Mental Samurai Henry Aalto avoimena menneisyydestään: Tärisin kaksi viikkoa juomaputken jälkeen!

Pienellä Teuvan paikkakunnalla on myös noteerattu tv-visailun voittaja.

– Kyllä kylillä on onniteltu, kun olen siellä liikkunut. Yhtenä päivänä ollessani pihalla tuolla tiellä pysähtyi auto ja kuski huusi ikkunasta, että ”hyvin tiedetty, onnittelut voitosta!”.

Lue myös: ”Urheiluautojen aatelia!” Mental Samurai -voittaja Henry Aalto osti 400 eurolla kulkupelin – kuva!

Kihlattuaan Maarit Mikkilää ei Mental Samurai ole myöskään unohtanut.

– Ilmoittautumislomakkeessa kysyttiin, mitä tekisin, jos voittaisin 30 000 euroa? Vastasin, että veisin kihlattuni New Yorkiin ja ostaisin hänelle uudet kengät. Pidän lupaukseni, ja matkaan lähdetään, kunhan tuo korona tuosta hellittää.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Kai Merilä
Kuvat: Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!