fbqKepeä ehdotus sai Big Brother -Kristian laukomaan kovia: "Vi**u mä en tiiä uskallanks mä, ku muija käy käsiks" | Seiska
Telkkari
17.09.2019 12:43
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: pasi murto & nelonen media
bb
Kepeä ehdotus sai Big Brother -Kristian laukomaan kovia: "Vi**u mä en tiiä uskallanks mä, ku muija käy käsiks"
Telkkari
17.09.2019 12:43
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: pasi murto & nelonen media

Big Brother -talossa on tiistaiaamuna keskusteltu kotiinlähdöstä sekä tylsistymisestä. Kristian kertoi muille asukkaille pohtineensa luovuttamista aikaisin tänä aamuna. Sen lisäksi mies on silminnähden tylsistynyt. Kristianin mielestä asukkaiden kestävyyttä ei ole testattu kinkkisillä viikko- tai päivätehtävillä juuri ollenkaan. 

Lounasaikaan asukkaat kerääntyivät keittiöön valmistamaan lehtipihvejä ja täysjyväpastaa. Pöydän ääressä Jukka lohkaisi Kristianille: "Pitäisikö ajaa kalju?".

Lue lisää: Viinaongelma paljastui, haaveita römpsän nuolemisesta ja heipat Timolle - tämä kaikki tapahtui BB-talossa viime viikolla! Katso Seiskan kooste!

kristian

- Vi**u mä en tiiä uskallanks mä, ku muija käy käsiks, kun tuun pois täältä. Kristian tokaisee. 

- No se on sen ajan murhe, Mira kannustaa. 

- Kyllä se kahdeksassa viikossa kasvaa, Jukka komppaa. 

- Nii, mut kun sunnuntaina lähtee niin. Mä oon päättänyt, että mä lähen sunnuntaina. Tarvii täällä kato pyörii enää, Kristian laukoo. 

bb-kristian

Todellisuudessa Kristian ei vielä voi tietää sunnuntaina koittavaa ratkaisua, sillä asukkaat eivät vielä ole käyneet nimeämisissä. Sen perusteella häätöäänestykssen päätyy kolme kilpailijaa. 

Putoaja selviää sunnuntain suorassa lähetyksessä Nelosella kello 21!