Hyppää pääsisältöön
elias

Kävikö Bile-Dani Eliaksen egon päälle? Temptation Island -bileissä kuultua: Vi**u toi jätkä on idiootti!

Kettu kävi kolossa, elämän peli ja paljon muuta! Temptation Islandin neljäs tuotantokausi starttaa Nelosella keskiviikkoiltana (14.3.) kello 22, ja jo ensimmäisenä iltana avopuolisonsa Even kanssa viettelysten saarelle lähtenyt Bile-Dani aiheuttaa kuumentuneita tunteita viinanhuuruisissa bileissä.

Bile-Danin käytös ärsyttää erityisesti Vilman puolisoa Eliasta, joka haukkuu Danin hetkeäkään empimättä täydeksi idiootiksi. Vaaleahiuksinen sinkku-Inka ei kuitenkaan ole samaa mieltä.

Lue lisää: Temptation Islandilla ”hyvät tissit” ovat kovaa valuuttaa: yksi sinkku haluaa pudottaa Bile-Danin asfalttiin – toinen nuolla avovaimon jäkälää!

-    Dani oli kyllä hyvää seuraa kaikille, kiltti, hauska ja ystävällinen. Ja ne sen paskat vitsit oli oikeastaan ihan hauskoja. 

Dani
Kuvassa Dani ja sinkkunaisia

Sivu silmällä Danin menoa seuraillut Elias päättää kertoa avoimesti mitä Danista ajattelee. 

-    Vi**u toi jätkä on idiootti, Ihan pelkkää promoamistahan toi sen juttu on, Elias avautuu hänet piirittäneille sinkkunaisille. 

maekus

Markus noutaa ensimmäisen illan sympatiapisteet, kun mies kertoo toivonsa, ettei kukaan varatuista miehistä tekisi mitään, mikä loukkaisi omaa puolisoa. 

-    Kyllä siinä erotilanteessa porattiin ja muijakin poras, Markus muistelee hänen ja puolisonsa Nooran viimeisiä hetkiä yhdessä ennen eri saarille sijoittamista. 

Temptation Island Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22! 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
nelonen media

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!