Katastrofikokki-ohjelman Kari Aihinen paljasti pitkän liittonsa salaisuuden!

Katastrofikokki-ohjelman Kari Aihinen paljasti pitkän liittonsa salaisuuden!

02.03.2016 13:26

Ravintola Savoyn keittiöpäällikkö Kari Aihinen, 43, nähdään tänään torstaina alkavassa Katastrofikokki-ohjelmassa yhdessä julkkiskokki Tomi Björckin kanssa etsimässä Suomen huonointa kokkia.

– Ohjelmaan tuli pikkasen vajaa 700 hakemusta, joista 10 valittiin. Toivon todella, että siitä välittyy ruoan ilosanoma, Kari kertoo Seiskalle.

Huippukokilla riittää töitä niin paljon, ettei hän juuri kotona ehdi ruokaa laittaa.

– Meillä vaimo pyörittää arkea, ja hän hoitaa kokkauksen 100-0. Minä saan nipin napin edes käydä jääkaapilla, Kari nauraa.

 

Yhdessä yli 15 vuotta

Kari on ollut yhdessä Henriikka-vaimonsa kanssa yli 15 vuotta, ja pitkän liiton salaisuudeksi hän kertoo kaksikon samanlaisuuden.

– Olen seurustellut 14-vuotiaasta lähtien. Eronnut ja rakastunut niin monta kertaa, että voin käsi sydämellä sanoa, että tämän liiton vahvuus johtuu siitä, että olemme äärimmäisen samanlaisia. Tulemme samanlaisista perheistä, joissa molemmissa on viisi lasta ja todella auktoriteettiset vanhemmat, Kari summaa.

– Peruspaketti on pysynyt samanlaisena. Lisäksi meillä on vihkisormuksiin kaiverrettu teksti ”no secrets, no lies”, eli ei salaisuuksia, ei valheita. Ne ovat isoja sanoja, joiden mukaan koitan elää myös työelämässä, hän lisää.

 

 

Haaveili urheilu-urasta

Karilla on neljä ja seitsemän vuotta täyttävät pojat, jotka ovat hänelle kaikki kaikessa.

– Kaikki vapaa-aika kuluu poikien kanssa. Käymme kolme kertaa viikossa luistelemassa ja treeneissä. Pidän sitä täytenä vastapainona työlle, ja silloin menevät pädit ja puhelimet kiinni, Kari kuvailee.

Karin mukaan pojat ovat kovia lätkäfaneja, heillä on mailat ja hanskat aina kädessä. Kari itse toimi vuoteen 2000 asti TPS:n salibandyedustusjoukkueen valmentajana, kunnes joutui tekemään radikaalin päätöksen.

– Jokainen haluaa olla Saku Koivu, mutta totuus on, että minä olin sen verran huono, että piti valita kokin ura. 

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!