Telkkari

Karmaisevan mokan Selviytyjissä tehnyt Wallu Valpio avautuu blogissaan: "Itkua ja hampaiden kiristelyä!"

23.04.2019 13:03

Kuten sunnuntaina Selviytyjät Suomi -jaksossa paljastui, Wallu Valpio saattoi tuhota mahdollisuutensa päästä jatkoon seuraavasta heimoneuvostosta Selviytyjät Suomi -kisassa, kun hän möläytti Tuuli Matinsalolle valinneensa Kim Heroldin finaalikumppanikseen.

Näin ollen hän antoi Tuulille vapaat kädet paljastaa asia Wallun liittolaisille Virpi Kätkälle ja Miska Haakanalle, jolloin Wallu saatettaisiin seuraavassa heimoneuvostossa äänestää ulos kisasta.

Lue: "Se oli multa karmaiseva moka!" Putoaako Wallu Valpio Selviytyjistä ajattelemattoman möläytyksensä takia? Wallu järkyttyi täysin - katso video!

Wallu avautui mokastaan sunnuntaina Wiidakon Wallu -videoblogissaan, jonka voit katsoa kokonaisuudessaan alta.

Tuoreessa blogipäivityksessäänkin Wallu sadattelee möläytystään.

- Siis miksi Wallu miksi? Olisit joskus hiljaa, kun tarvitsee, mutta ei suatana kun tuli mölyt mahasta ja nyt tilannehan muuttui täysin. Sillä jos Tuuli menee kertomaan sen Miskalle ja Virpille, saattaa Wallu olla seuraavaksi lähdössä kotimatkalle! Kirottu hölmö! Wallu kirjoittaa blogissa.

Wallu on otsikoinut kirjoituksensa sanoin "Itkua ja hampaiden kiristelyä", ja mokansa lisäksi Wallu avautuu, kuinka hankalaksi elämä viidakossa on muuttunut kuukauden mittaisen kilpailun jälkeen.

Lue myös: Virpi Kätkä avautuu Selviytyjissä väkivaltaisesta liitosta Tauskin kanssa: ”Pelkäsin lasten puolesta!”

Wallu kirjoittaa, kuinka hankalilta pitkät ja pimeät illat viidakossa tuntuivat ja kuinka sosiaalisuuskin karisi koko ajan vahvemmin.

- Aluksihan, kuten kirjoitin, se oli superhauskaa tutustua toisiin ihmisiin ja mehustella toisten elämää ja tarinoita niistä. Siinä kun tylsyyttä yrität tappaa, tuli aika hyvin käytyä läpi itse kunkin elämänkaari, iloineen ja suruineen. Mutta sitten kun ne tarinat on siinä ensimmäisen viikon aikana aika tarkasti käyty läpi, alkaa se small talk tulla vähän korvista ulos. Alkaa kummasti viihtymään yksinään, kellumassa meressä ja tuijottamassa horisonttiin, Wallu kirjoittaa.

Lue koko blogipostaus tästä linkistä!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!