Kalle on uusi BumtsiBum-juontaja

Kalle Lindroth uudistaa BumtsiBumia: Minua ei nähdä leopardipuvussa!

Telkkari | 13.12.2016 07:10

Laulaja ja näyttelijä Kalle Lindroth, 27, hyppää Marco Bjurströmin saappaisiin, kun BumtsiBum! palaa televisioon yli 10 vuoden tauon jälkeen maaliskuussa.

- Nyt on hyvä fiilis, kun saan vihdoin puhua ohjelmasta. Sain kuulla juontopestistä alkusyksystä. Kunnioitamme alkuperäistä formaattia, mutta teemme ohjelmasta omannäköisemme. Meillä on hyvä jengi kasassa, joten ei tarvitse jännittää, Kalle iloitsee.

Tuttu Kotikatu-sarjasta

Vanhemmille katsojille Kalle on uusi tuttavuus, mutta nuoriso ihastui hurmuriin jo 2000-luvun alussa, kun hän lauloi Smak-yhtyeessä. Musiikkiuran ohella Kalle myös näytteli usean vuoden ajan suosikkisarja Kotikadussa ja juonsi nuorten suosimaa Summeri-ohjelmaa.

Viime vuodet Kalle on keskittynyt tekemään musiikkia muille huippuartisteille, kuten Antti Tuiskulle.

- Olen tehnyt juontohommia jonkin verran, mutta vetäydyin julkisuudesta tekemään musiikkia. Kiva päästä pitkästä aikaan telkkariin, musiikkiohjelma on niin lähellä omaa mukavuusaluetta, Kalle iloitsee.

Marco Bjurström muistetaan räväköistä asuistaan ohjelmassa, ja etenkin legendaarisesta leopardipuvusta.

- Minulla ei tule olemaan päällä leopardipukua, Kalle kertoo nauraen.

- Mutta katsotaan mitä tulee. Aion olla oma itseni.

Äiti innoissaan

Kalle paljasti BumtsiBum!-juontopestin ädilleen jo aiemmin.

- Äiti oli ihan fiiliksissä. Hän suhtautuu kaikkiin asioihin niin positiivisesti. Se on äitien tehtävä. Odotan mitä kaverit sanovat, sillä vain muutama tyyppi tietää tästä.

ButsiBum!-ohjelman lisäksi Kalle nähdään ensi vuonna Kirka-musikaalissa, ja samalla hän työstää omaa musiikkia Ida Paulin kanssa. Kaksikon on tarkoitus julkaista ensi keväänä levy.

Vapaa-aikansa kiireinen Kalle viettää tuoreen vaimonsa kanssa tai urheillen.

- Olen pelannut Pallo-Pojissa jalkapalloa koko elämäni. Pariin viime kuukauteen en ole ehtinyt treeneihin. Katsotaan, huolitaanko minua futisjengiin enää ensi vuonna, kun olen ollut niin paljon pois.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!