fbqKaisa Hela Pete Parkkosen Putous-vierailusta: Pääni meinasi räjähtää! | Seiska
Kaisa Hela

Kaisa Hela Pete Parkkosen Putous-vierailusta: Pääni meinasi räjähtää!

Telkkari | 01.02.2017 10:03

Laulaja Pete Parkkonen vieraili viime lauantain Putous-lähetyksessä. Putous-tähtien piti tulkita suorassa Tulikoe-osiossa Kohta sataa -kappale rikkinäinen puhelin -teemalla. Jotta tehtävä ei olisi ollut liian helppo, piti näyttelijöiden muistaa kohukappaleen sanojen lisäksi Peten notkeat tanssimoovit. Pete esitti oman versionsa kappaleesta ensimmäiselle kilpailijalle, joka tällä kertaa oli Abdul Tuisku -sketsihahmolla ihastuttanut Ernest Lawson.

Näyttelijä Kaisa Hela kertoo Seiskalle, etteivät näyttelijät tiedä etukäteen, mitä Tulikoe-osiossa tapahtuu.

- Se oli toisessa suorassa lähetyksessä jotain sellaista, että pää meinasi räjähtää. Olemme treenanneet improvisaatiotekniikoita etukäteen, mutta siinä kaikki. Kun Ernest lauloi kappaletta minulle, meinasin sanoa siinä vaiheessa, kun hän alkoi hinkkaamaan itseään mikkisständiä vasten, että onko tämä se Pete Parkkosen kappale. Meillä kaikilla oli kuulokkeet päässä ja tulimme yksitellen lavalla tietämättä, mitä tuleman pitää. Se on parasta, mitä tämä ohjelma parhaimmillaan tarjoaa. Hypätään lavalle ja vedetään aivot narikkaan, Kaisa Hela naurahtaa Seiskalle.

Pete Parkkonen

Peten kohukappale meni Putous-tähtien käsittelyssä täysin uuteen uskoon. Lopulta miljoonasarjan tähdet päätyivät laulamaan Kaisan ja hänen miehensä, näyttelijä Heikki Helan suhteesta.

- Sitä ei oltu tilattu. Todettiin Heikin kanssa viime viikolla, että olisikohan hänet nyt käsitelty, kun hänet mainittiin avausjaksossa. Kun kuulin, että Penttilä alkoi laulaa Heikistä ja Kaisasta, olin, että ei taas. Osaan nauraa sille. Ehkä myös Hansvilivilissä on myös jotain Heikkiä, Kaisa naurahtaa.

Kaisa Helan sketsihahmo Hansvilivili Välimäki

Putouksen sketsihahmokilpailua varten Kaisa on luonut hahmon Hansvilivili Välimäen, josta on muodostunut lyhyessä ajassa lasten suosikki.

- En rakentanut hahmoa lapsia ajatellen, mutta tajusin saatuani puvun, että lapset ovat innoissaan hahmostani. Siinähän yhdistyy monta elementtiä, jotka vetoavat lapsiin. Täytyy sanoa, että hahmo on minun lapsellisen mieleni tuotos. Se edustaa sitä huumoria, joka minua naurattaa. Huumorintajuni on aika lapsellinen.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!