fbq
Telkkari
04.03.2022 14:15
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Discovery
Revenge Body with Martina Aitolehti
Kai, 38, meinasi juoda itsensä hengiltä – hakee tv:ssä apua Martina Aitolehdeltä: ”Olin ihan seinähullu”
Telkkari
04.03.2022 14:15
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Discovery

Elämäntapamuutosta Revenge Body with Martina Aitolehti -ohjelmaan on tullut sarjan kolmannessa jaksossa hakemaan vuotias 38-vuotias Kai.

Kai kertoo ohjelman luotsaajalle Martina Aitolehdelle taustastaan. Tällä hetkellä Kai elää työttömänä, haaveissa olisi päästä johonkin opiskelemaan. 

Hän kertoo olleensa viisi vuotta "semiraitis".

– Meinasin ryypätä itseni hengiltä ja käytin väärin kaikkea, lääkkeitä ja muuta… Kaitsu kertoo Martinalle ja jatkaa:

– Tuli tehtyä rikoksia, parisuhteet kaatuivat, kun olin ihan seinähullu. Se ei ollut mitään tissuttelumeininkiä. Aamulla ennen yhdeksää oli mennyt jo sen verran kaljaa, että piti olla Hakiksella Alkon edessä, koska ne ei myynyt enää, kun olin niin sekaisin. 

Lue myös: Martina Aitolehti piiskaa espoolaiselle Agnesille kuuman kostokropan - ex-poikaystävän rumat sanat saavat naisen kyyneliin

Kai haluaa muuttaa elintapojaan.
Kai haluaa muuttaa elintapojaan.

 

"Välillä koomassa, välillä katkolla"

Kai kertoo itsemurhan käyneen mielessä. 

– Psykiatri joskus sanoi mulle näin, että olet ainoa jätkä, joka on tuollaisessa jamassa eikä ole tappanut itseään. Kyllä se monta kertaa kävi kyllä mielessä tuossa aikoinaan. Junan alle mars, että eiköhän tämä ole jo nähty. 

– Vuosia oli sellaista, että oltiin välillä koomassa ja välillä haettiin katkolta lisää vauhtia siihen dokaamiseen. Itseluottamus ihan maassa. 

Lue myös: Tästä on kyse Martina Aitolehden uutuusohjelmassa, yksi osallistujista avaa lähtötilannettaan: "Meinasin ryypätä itseni hengiltä"

Kai ottaa treenin tosissaan.
Kai ottaa treenin tosissaan.

 

Liiallinen alkoholinkäyttö oli alkanut Kain mukaan silloin, kun hänellä meni taantuma-aikaan firma alta. Muutos parempaan suuntaan oli lähtenyt kuntosalilta. 

– Salin kautta se lähti. Se oli toinen kerta, kun menin salille, niin senioriäijät vetelivät minua hihoista, että kukas äijä sinä oikein olet, tule meidän kans treenaamaan. Heille iso kiitos, että tekivät sen. Lähdin siitä kasaamaan mun elämää uudestaan. 

 

Rasvaa pois, lihaksia tilalle

Ohjelmalta Kai toivoisi rasvanpolttoa ja lihasmassan kasvua. Ongelmana hänellä on ollut ruokavalio. 

– Rahaa ei ole. Kaikki ruokavaliot on aina sellaisia, että pitäisi vetää pähkinöitä. Leipäkassijonosta haen kerran viikkoon. Siellä on sitten mitä on. Makkaraa, ja se näkyy vatsassa. 

Kai saa itselleen kolmeksi kuukaudeksi henkilökohtaisen valmentajan, joka laittaa hänen elintottumuksensa ruotuun. 

– Hän on ehkä liikaa takertunut omien ajatustensa ympärille. Uskon vahvasti siihen, että kun hänen arki lähtee rullaamaan, niin sinne alkaa automaattisesti tulemaan hyviä asioita. Olisi ihana, jos hän pääsisi työelämään. Tämä yhteiskunta antaisi mahdollisuuden just tällaisille tyypeille, Martina pohtii. 

Henkilökohtainen valmentaja auttaa Kaita elämänmuutosprosessissa.
Henkilökohtainen valmentaja auttaa Kaita elämänmuutosprosessissa.

 

Revenge Body with Martina Aitolehti katsottavissa discovery+-palvelussa. Kaksi uusinta jaksoa ilmestyy aina perjantaisin. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »