Katso kuvat!

Kääk! Tältä Vain elämää -tähdet näyttivät takavuosina: Dannyn asuvalinta 70-luvulla häkellyttää, Mira Luotia ei ole tunnistaa – katso kuvat!

Telkkari | 27.04.2018 19:30

Dannylla, 75, on mittava ura takana aina 1960-luvulta asti, johon mahtuu keikkoja niin yksin kuin myös missi Armi Aavikon (1958–2002) kanssa. Hurmaava Danny oli aikoinaan yksi Suomen tavoitelluimmista miehistä, mutta papin eteen hänet sai napattua Liisa-vaimo.

Danny nyt ja vuonna 1977.
Danny nyt ja vuonna 1977.

Lue myös: Ohhoh, mikä muodonmuutos! Tältä Terhi Kokkonen näytti pikkuruisessa tuubitopissa 2004 – kuva!

Avioliittoa varjosti Dannyn ja Armin vuosia kestänyt salasuhde. Nykyään Danny seurustelee tangokuningatar Erika Vikmanin kanssa.

Lue myös: Danny avautuu Vain elämää -ohjelmassa Armin kuolemasta ja naissuhteistaan: Erika Vikman on lintu, joka lehahtaa kohta omille siivilleen!

Pipo on ja pysyy

Aki Tykki vuonna 2006 ja nyt.
Aki Tykki vuonna 2006 ja nyt.

Laulaja Aki Tykki, 42, on suositun Happoradio-bändin yksi perustajista ja myös solisti. Pipo on ja pysyy Akin päässä, eikä häntä ole nähty keikoilla kertaakaan ilman hattua vuoden 2005 jälkeen. Rokkarielämän vastapainona on seesteinen perhe-elämä, jonka päätähtenä häärii Akin kaksivuotias poika.

Lue myös: Aki Tykki avautuu piporiippuvuudestaan sekä 2-vuotiaasta pojastaan: ”Vain elämää -ohjelmaan lähtö oli pojalleni hieman kurja!”

Teinityyli on historiaa!

Mira Luoti nyt ja vuonna 2003.
Mira Luoti nyt ja vuonna 2003.

Mira Luodin, 40, ura alkoi Popstars-ohjelman kautta vuonna 2002, mutta häntä ei valittu Gimmel-tyttöbändiin. Se oli kuitenkin onni. Mira ja Paula Vesala tapasivat ohjelman kuvauksissa ja perustivat PMMP-yhtyeen. Molemmat lähtivät soolourilleen jäähyväiskeikan jälkeen 2013.

Lue myös: Mira Luodin tyrmäävät terveiset: PMMP ei ole palaamassa!

Parta on tavaramerkki!

Kasmir vuonna 2014 ja nyt.
Kasmir vuonna 2014 ja nyt.

Laulaja Kasmir, 33, valloitti radiot neljä vuotta sitten Vadelmavene-superhitillään, jota suomalaiset laulavat innokkaasti myös karaokessa. Kasmirin tavaramerkki on ollut koko uran ajan parta, joka on lyhentynyt vuosien aikana.

Lue myös: Axl Smith -kohu saa Vain elämää -artisti Kasmirin puhkeamaan kyyneliin: ”Minua loukanneet ihmiset eivät enää ole elämässäni!”

Aikakone nosti pinnalle!

Sani nyt ja vuonna 2004.
Sani nyt ja vuonna 2004.

Sani, 46, nousi Aikakoneyhtyeen myötä suureen suosioon 90-luvulla, joka oli bändin kulta-aikaa. Nykyään Sani keikkailee niin soolona kuin bändin kanssa. Rakkauselämässä menee myös hyvin, sillä Sani kihlautui rakkaansa Samuli Erkkilän kanssa tänä keväänä.

Lue myös: Vain elämää -tähti Sani yllätti: Kihlat 17 vuotta nuoremman muusikkorakkaan kanssa - katso kuva sormuksesta!

Muutos näkyy vain hiuksissa!

Arttu Wiskari vuonna 2011 ja nyt.
Arttu Wiskari vuonna 2011 ja nyt.

Laulaja Arttu Wiskari, 33, on onnistunut laulamaan itsensä suomalaisten sydämiin ja sitä kautta musiikkilistojen kärkeen. Uransa aikana Arttu on vallannut keikkalavojen lisäksi myös television ja elokuvateatterit. Vuosien aikana vain Artun hiukset ovat muuttuneet, niitä on lyhennetty roimasti.

Lue myös: Hittibiisejä tahkoavalta Arttu Wiskarilta kova paljastus: Mietin urani lopettamista!

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Danny.fi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!