Jymypaljastus uudesta Selviytyjät Suomi -kaudesta: Kilpailija jättää kisan kesken ilman äänestystä - uusi juonikuvio sekoittaa pakkaa!

Telkkari | 08.09.2019 15:31

Uusi Selviytyjät Suomi -kausi käynnistyy tänään sunnuntaina (8.9.). Kuten on uutisoitu, tällä kertaa kisassa on mukana paitsi julkkiksia, myös tavallisia suomalaisia, jotka eivät ole ennestään tuttuja suurelle yleisölle.

Julkkisten Kuwago-heimossa (suom. pöllö) kisaavat muusikko Tommi Läntinen, vloggaaja ja rap-artisti Arttu Lindeman, BB-juontaja Alma Hätönen, ex-missi Sara Sieppi, Sohvaperunoista tuttu Juhani Koskinen, Tiktak-yhtyeen entinen solisti Petra Gargano, ex-keihäänheittäjä ja poliisi Taina Ojaniemi (o.s. Uppa) ja ex-pikajuoksija ja valmentaja Markus Pöyhönen.

Lue lisää: Oma äiti ei ollut tunnistaa Arttu Lindemania Selviytyjät-kuvausten jälkeen, Alma Hätönen kadotti muistinsa viidakossa – Selviytyjät-tähdet kertovat rankasta kisakokemuksestaan!

Tavallisten suomalaisten Carabao-heimoon (suom. vesipuhveli) kuuluvat toimitusjohtaja Inga Chaudhary, Miss Helsinki -kisaaja ja lääketieteen opiskelija Viivi Vaattovaara, oikeuslääketieteen erikoislääkäri ja lakimies Anu Toikka, uransa finanssialalla tehnyt Kimmo Nupponen, myyntijohtaja Kai Fagerlund, oikeustieteen opiskelija Kasperi Kauppinen, palvelumestari Nora Kuitunen ja yrittäjä Janne Karjala.

Kilpailijoiden ikähaarukka on 21–59 vuotta.

Lue lisää: Sohvaperunat-tähti Juhani Koskinen avautuu Selviytyjät-ohjelman kuvauksista: ”Tulin toimeen nälän ja käärmeiden kanssa!”

Heimojen sekoittaminen kuuluu sarjassa peruskuvioihin, mutta muitakin odottamattomia käänteitä on luvassa.

– Kilpailijat luulevat tietävänsä, mitä on tulossa, mutta he joutuvat yllättymään. Tällä kaudella on mukana uusi juonikuvio, joka on sarjan faneille tuttu. Sitä ei ole Suomen-versiossa vielä ennen nähty. Lisäksi yksi kilpailija jättää Selviytyjät ilman äänestystä, juontaja Juuso Mäkilähde paljastaa Katso-lehden haastattelussa.

Paljastava artikkeli on luettavissa kokonaisuudessaan Seiska Klubin puolella tästä linkistä!

Teksti:Elina Korvola / Katso
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!