Jymy-yllätys! Wallu Valpio paljastaa blogissa salakavalan diilin finaalipaikasta yllättävän tahon kanssa: "Tehtiin sopimus - voitto olisi minun!"

Telkkari | 02.04.2019 11:25

Selviytyjät Suomi -ohjelmassa aletaan hiljalleen lähestyä loppuratkaisuja. Kun viime jaksossa Veronica Verho putosi kisasta, on jäljellä enää setsemän julkkiskilpailijaa, ja jäljellä näyttäisi olevan vain yksi vahva ja yhtenäinen liitto.

Lue lisää: Ohhoh, Veronica Verho luovutti Selviytyjät Suomi -kisan! Jätti koskemattomuusamuletin käyttämättä - perusteli rajua ratkaisuaan kameroille

Virpi Kätkä, Miska Haakana ja Wallu Valpio ovat nousseet altavastaajan tilanteesta yhtäkkiä dominoivaan asemaan Himbuyan-heimossa - varsinkin, kun he ovat saaneet Kim Heroldin ja ainakin osittain myös Marko Asellin liittoonsa mukaan.

Mutta Wallu paljastaa tuoreessa Wiidakon Wallu -blogipäivityksessään, että hän tehnyt kaikessa hiljaisuudessa salakavalan sopimuksen Virpin ja Miskan selän takana, mikä siivittäisi hänet finaaliin, ja kenties aina voittoon saakka.

- Kimin kanssa tehtiin sopimus, jossa molemmat edettäisiin finaaliin, Wallu paljastaa blogissa.

Lue lisää: Selviytyjissä mystinen superamuletti - Wallu Valpio paljastaa amuletin yllättävän ominaisuuden, jota tv-katsojat eivät tiedä: "Tietenkin siinä on se vaara!"

Sopimukseen liittyy kuitenkin yksi iso epävarmuus, mutta silti Wallu on hyvin luottavainen suunnitelmastaan.

- Minullehan kaikista paras ratkaisu olisi minä ja Kim finaaliin, olisi meinaan sen verta selkeä voitto se, kun ”tuomaristo” miettisi tasan sekunnin, kumpikohan sen sitten voittaisi.

- Eli Miskaa vaan nyt tiputtamaan jossain vaiheessa ja avot, voitto olisi minun eikä kansalaisjärjestöjen! Wallu ilakoi blogissa.

Lue tästä linkistä Wiidakon Wallun paljon paljastava blogipäivitys!

Wiidakon Wallun tuorein videoblogi alla - katso!

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Nelonen Media & Eva-Liisa Örupold
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!