Juontaja Juuso Mäkilähde on tunteellinen isukki: Olen kuumahermoinen pillittäjä!

Telkkari | 22.09.2016 14:57

Juontaja Juuso ”Mäkkäri” Mäkilähde, 32, on siirtynyt radiosta televisioon. Hänet nähdään tiistaina TV2:n Villissä kortissa, keskiviikkona MTV3:lla alkaneessa Suomen surkeimmassa nikkarissa sekä lokakuussa alkavassa Sinulle on postia -ohjelmassa, jota hän luotsaa yhdessä Tuija Pehkosen ja Lorenz Backmanin kanssa.

 

Juuso luotsaa Sinulle on postia -ohjelman Tuijan ja Lorenzin kanssa. KUVA: MTV3

 

Suurelle yleisölle Juuso on tullut tutuksi Suomen surkein kuski -sarjan ja viime syksynä esitetyn Voitolla yöhön -ohjelman myötä.

– Kun olin radiossa, en voinut juurikaan ottaa vastan tv-töitä työkiireiden takia. Kiinnostuin aikoinaan radiosta, kun kuuntelin Peltsin ja Juuson lähetyksiä. Televisiossa olen päässyt tekemään hyvin erityyppisiä ohjelmia, vaikka nautin eniten viihdeohjelmien luotsaamisesta, kuusi vuotta YleX:llä radio-ohjelmia juontanut Juuso toteaa.

 

Rauhoitin työtahdin

Esikoisensa syntymän ja radiosta poistumisensa myötä Juuso on rauhoittanut työtahtiaan. Hän nauttii perhe-elämästä avovaimonsa Saaran ja kaksivuotiaan tyttärensä kanssa.

– Työ ei enää sanele elämääni, joten olen voinut keskittyä perhe-elämään ja kavereiden kanssa olemiseen. Viimeksi olin tosi onnellinen, kun otimme tyttärestäni 2-vuotiskuvia, Juuso sanoo.

– Minulla oli vaihe, jolloin otin kaikki työkeikat vastaan. Nyt olen tajunnut, etteivät ihmiset loukkaannu, vaikka sanonkin joskus ei. Kesällä tein ainoastaan Sinulle on postia -ohjelmaa kolmena päivänä viikossa.

 

Raastavaa remontointia

Isyyden myötä Juusosta on tullut tunteellisempi ihminen.

– Olen nykyisin oikea pillittäjä. Kun esimerkiksi kuvasimme Sinulle on postia -ohjelmaa, päätin, etten itke kameran edessä. Kuvauksissa sain aika monta kertaa purra huulta, ettei itku tullut. Kun näin ensimmäisenjakson leikattuna, itkin, Juuso myöntää.

Voitolla yöhön -ohjelman päätyttyä Juuso osti perheensä kanssa uuden asunnon, jota ryhtyi itse remontoimaan.

– Tunnen nikkaroijana omat rajani, joten jätin kylpyhuoneen tekemisen suosiolla ammattilaisille, Juuso myöntää.

– Remontointi on aika hermoja raastavaa, joten sovimme Saaran kanssa, että remontoin kotia, kun hän töissä. Minulla palaa pinna tosi helposti. Koen, että Saara on kuitenkin meidän perheessä parempi remonttihommissa.

 

Naiset käyvät kuumana

Kun Juuson nimen googlettaa, ajautuu keskustelupalstoille, joissa kirjoitellaan juontajan ulkonäöstä. Naiset keskustelevat siitä, ketkä olisivat valmiita kaatamaan Juuson sänkyynsä. Juuso myöntää googlettaneensa välillä omaa nimeään ja lukeneensa keskustelupalstoilla käytävää keskustelua.

– Olen otettu, että minusta kirjoitetaan. Haluan kuitenkin katkaista huhut, että kirjoittaisin itse itsestäni! Sukulaisistani en voi mennä takuuseen.

Takana on kuitenkin hurja muodonmuutos, sillä vielä lukioikäisenä Juuso painoi 95 kiloa.

– Aloin tarkkailla omaa syömistä. Laihduin ennen armeijan aloittamista 15 kiloa, golfia harrastava juontaja kertoo.

 

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!