Telkkari

Juonipaljastus: Temptation Island Suomen "mälliriepukohusta" tuttu Minna kuulee parisuhteensa kohtalon: ”En kadu mitään!”

19.04.2018 13:44

Temptation Island Suomi -sarjassa ollaan jo pidempään seurattu, mihin suuntaan Sammyn ja hänen avovaimonsa Minnan suhde oikein kehittyy ennen näkemättömän suuseksileikin seurauksena. 

Sammy on omalla resortillaan kertonut jo useaan otteeseen, että hänen luottamuksensa ja arvostuksensa avovaimoaan kohtaan on totaalisen kuollut. Sammy on myös ilmoittanut olevansa täysin sinkku. Tänään torstai-iltana (19.4.) nähtävä iltanuotio saa surullisen käänteen, kun Minna kuulee parisuhteensa tulleen tiensä päähän. 

- Sammy omalla suulla sanoi, ettei hän enää näe meillä yhteistä tulevaisuutta. Tuntuu todella pahalta. Olen myös toisaalta onnellinen, että Sammy tekee tämän päätöksen puolestani, kun olen niin lapsellinen ja itsekäs, etten sitä päätöstä pysty itse tekemään. 

minna

Surustaan huolimatta Minna ei kadu hetkeäkään Temptation Island Suomessa.

- Pystyn hyväksymään sen, jos Sammy viimeisellä iltanuotiolla kertoo minulle samat asiat. Omalla käytökselläni olen aiheuttanut tilanteen, ettei Sammy pysty enää luottamaan minuun. En kadu omia tekojani, joten kai ainoa vaihtoehto on ero. En mä tänne tullut Aliasta pelaamaan, vaan tekemään jotain ikimuistoista. 

Ohjelman juontaja Sami Kuronen tiedustelee Minnalta, onko hän yllättynyt siitä, miten asiat ovat saarella eskaloituneet. 

- Minun olisi pitänyt käyttäytyä nätimmin, etten olisi aiheuttanut Sammylle niin pahaa mieltä. Ehkä sitten Sammy haluaisi olla vielä kanssani, pettynyt Minna sanoo. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22!

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!