Hyppää pääsisältöön
Kauniit ja rohkeat -sarjassa vietetään joulua.

Juonipaljastus: Forresterit viettävät joulua Kauniit ja rohkeat -sarjassa!

Brooke muistuttaa Ridgeä, ettei voi käyttää kihlasormusta, ennen kuin hänen edellinen liittonsa on purettu. Ridge ymmärtää tilanteen ja vannoo pysyvänsä Brooken rinnalla ikuisesti.

Ridge suuntaa Billin luo ja kertoo kosineensa Brookea. Samalla hän yrittää painostaa Billiä allekirjoittamaan eropaperit.

Lue myös: 30 vuotta Brookena! Kauniit ja rohkeat -tähti Katherine Kelly Lang , 56, on yhä todellinen superkaunotar – uudet kuvat! ”Voisin näytellä toisetkin 30 vuotta!”

Pian myös Steffy menee tapaamaan Billiä ja kertoo olevansa raskaana. Bill ei heti tajua tilanteen kieroutta, vaan alkaa iloita isoisäksi tulemisesta.

Bill ilmoittaa haluavansa tietää, onko lapsi hänen. Steffy panikoi ja varaa välittömästi ajan isyystestiin. Hänen pitää kuitenkin odottaa tuloksia pari päivää.

Lue myös: Brooke on maannut Kauniissa ja rohkeissa lukuisten miesten kanssa – näyttelijä Katherine Kelly Lang: ”Brooke saisi keskittyä nyt enemmän uraan kuin miehiin!”

Brooke kertoo kihlajaisuutiset Katielle, joka puolestaan paljastaa tapailevansa Wyattia.

Forresterit viettävät joulua kartanolla. Ridge on järjestänyt Brookelle jouluyllätyksen pyytämällä myös Donnan paikalle. Ridge pitää puheen ja kertoo kihlajaisuutisen koko perheelle.

Kauniit ja rohkeat MTV3 ma–pe 17.55!


Teksti:
Allerin tv-toimitus
Kuvat:
MTV

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!