Jukka pelkää häätöä Big Brother -talosta – haluaisi nähdä Eeviksen studiossa: näin nainen kommentoi!

Telkkari | 27.09.2019 12:29

Big Brotherissa nähtiin jo ensimmäisen viikon aikana kuinka turkulaisen Eeva-Leenan ja lappajärveläisen Jukan suhde leimahti kuin yhdessä yössä. 

Valitettavasti suhde joutui koetukselle viime viikon sunnuntaina, kun Eeva-Leena, eli Eevis häädettiin talosta kolmantena. Tämän viikon häätöäänestyksessä ovat Ville, Tarina ja Jukka, joka kertoi viime yönä muille asukkaille kaipaavansa Eevistä. 

- Jos mä sunnuntaina lähen, olis kiva nähdä Eevis. Jos se haluaa nähdä, Jukka mietti. 

Lue lisää: BB-VALVOMO: Niko Saarisen piinapenkissä Eeva-Leena - häpeämätöntä puhetta vessaseksistä ja kyseenalaisesta hygieniasta!

jukka ja Eeva-leena

"Se on epävarmaa"

Seiska tapasi Eeva-Leenan aikaisemmin tällä viikolla, kun nainen vieraili Niko Saarisen BB-VALVOMO-videoblogissa. Siinä nainen kertoo olevansa vastassa niin Jukkaa kuin muitakin BB-asukkaita. Näin ollen Jukan toive on jo miehen tietämättä toteutunut.  

- Odotan enemmän sitä, kun Tarina pääsee talosta. Hän oli mulle henkisesti läheisempi ihmiskontakti. Sitä mä odotan, että pääsen pitää Tarinan kanssa pitämään yhteyttä, koska Jukan kanssa se on todella epävarmaa. Siis se, että nähdäänkö me muuten kuin vaikka BB-porukalla. Joten se jää nähtäväksi, siitä mä en osaa sanoa sen tarkemmin. 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:pasi murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!