Vain Seiskassa!

Jukka Hildén muutti perheineen Los Angelesista Ähtäriin – mutta mitä mieltä kuvankaunis Chachi-rakas, 24, todella on Suomesta? ”Ollakseni täysin rehellinen…”

Telkkari | 18.08.2020 07:35

Tanssii tähtien kanssa -parketit valtaava Jukka Hildén täytti viime viikon maanantaina 40 vuotta. Hän naureskelee olevansa ”soivampi peli kuin koskaan ennen.”

Lue lisää: Jukka Hildén vietti 40-vuotissynttäreitään: Chachi-vaimo hehkuttaa aviomiestään somessa - ""Sydämeni täyttyy antamastasi rakkaudesta"

– Tuntuu muutenkin hyvältä, kun on saanut olla puolisen vuotta Suomessa – ja vieläpä seesteisesti maaseudulla. Jenkeissä korona iski päälle maaliskuussa ja sitten alkoivat protestit. Se oli niin ruma ja kauhea tilanne, ettei ollut muuta vaihtoehtoa kuin tulla tänne.

– Halusimme koko perhe olla kaikki samassa paikassa ja mahdollisimman turvassa. Ja paljon mieluummin olemme Ähtärissä keskellä luontoa kuin neljän seinän sisällä Helsingissä, Jukka juttelee Seiskalle ökyhotelli Kämpissä.

Lue lisää: Naisellisuuden multihuipentuma! Uhkea ja hoikistunut Helena Ahti-Hallberg, 52, sädehti TTK -tilaisuudessa – Mikko Leppilampi sanoi ääneen sen, mitä kaikki varmasti ajattelivat

Suomea Beverly Hillsissä

Viimeiset viisi vuotta Los Angelesissa asuneet Jukka ja tämän tanssijavaimo Chachi, 24, saivat viime syksynä esikoisensa Sophia Rosen. Nyt koko perhe on kotiutunut Ähtäriin, josta Jukan lapsuudenkoti Härmässä sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä.

– Vaimokin viihtyy täällä oikein hyvin. Ollakseni täysin rehellinen, hän rakastaa Suomea ja suomalaisia. Itse asiassa Chachi osaa jonkin verran puhua suomea, sillä hän kävi jo Beverly Hillsissä Lingual Institutessa opiskelemassa suomen kieltä, Jukka paljastaa.

Lue myös: Oho, Jukka Hildénin Chachi-puoliso julkaisi yllättävän videon – näin hyvin hän puhuu suomea!

– Tietysti puhuttu kieli on eri juttu kuin opeteltu kieli, mutta aika hyvin hän poimii jo sanoja ja ymmärtää asioita, vaikka puhummekin nopeasti. Ähtärissäkin kaupassa asioidessa on hauska seurata, miten hän pärjäilee, kun ihmiset tulevat suomeksi juttelemaan!

Lue koko kattava TTK-paketti torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Jukka Hildén tanssahtelee syksyllä TTK-parketilla Katri Mäkisen kanssa.
Jukka Hildén tanssahtelee syksyllä TTK-parketilla Katri Mäkisen kanssa.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!