fbq
Telkkari
28.03.2020 12:02
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: MTV
Joonas Nordman
Joonas Nordmanin oma ohjelma starttaa tänään - koronavirus muutti toteutustavan täysin: Vaikuttaa komediallisen talk show'n lopputulokseen jonkin verran!
Telkkari
28.03.2020 12:02
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: MTV

Näyttelijä Joonas Nordman aloittaa uuden Joonas Nordman Show -ohjelmansa haastavissa olosuhteissa, sillä koronaviruksen aiheuttama pandemia on pakottanut ohjelman työryhmän tekemään radikaaleja muutoksia kuvauksissa.

- Meillä ei ole studioyleisöä, mikä vaikuttaa komediallisen talk show’n lopputulokseen jonkin verran. Pyrimme laittamaan samaan tilaan mahdollisimman vähän ihmisiä. Vierasperuutuksia voi tulla hyvinkin nopeilla varoitusajoilla, mutta on vain yritettävä selvitä, Joonas pohtii.

Hän myöntää jännittävänsä ohjelman kohtaloa, mikäli pandemia aiheuttaa entistä tiukempia rajoituksia.

- Tietysti minua mietityttää, jos tulee jotain ratkaisevia muutoksia. Harmittaisi, jos ohjelman tekeminen joudutaan lopettamaan kesken kauden.

Joonas Nordman Show
Joonas Nordman Show'n ensimmäisen jakson vieraina nähdään Hjallis Harkimo (vas.), Mikko Töyssy ja Erika Vikman.

 

Yritysten kohtalot surettavat

Vaikka Joonaksen oman tv-ohjelman kuvaukset saattavat kokea merkittävää takapakkia koronaviruksen aiheuttamien toimenpiteiden takia, ajattelee hän suurempaa kokonaisuutta.

- Monet menettävät työpaikkansa tai heidät lomautetaan, joten minulla ja monilla tv-alan ihmisillä menee vielä ihan hyvin. Toivon koko sydämestäni, että ihmiset saavat tukea läheisiltään ja valtiolta tällaisena aikana. Jos tästä selvitään, on jälkipolville paljon kerrottavaa.

Joonas Nordman Show MTV3-kanavalla lauantaisin klo 21.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »