Telkkari

Jenny Helenius sai pakit Bachelor-Juhalta – hehkuttaa nyt ”ex-heilansa” avioliittoa: Toivon heille pelkkää hyvää!

11.09.2018 19:31

Bachelorette Suomi -ohjelmassa elämänsä rakkautta etsivä Jenny Helenius nähtiin ensimmäisellä Bachelor Suomi -kaudella, ja hän taisteli poikamiehenä olleen Juha Rouvisen sydämestä viimeisille metreille asti. Lopulta hän sai Juhalta ikäviä uutisia, eikä hän ollut tämän sydämen valittu.

Jenny ei ole pitänyt yhteyttä Juhaan ohjelman kuvausten päätyttyä.

− En ole ollut Juhan kanssa missään tekemisissä. Olen törmännyt häneen ja Jutta Gustafsbergiin kerran, Jenny kertoi Seiskalle Bachelorette Suomi -sarjan lehdistötilaisuudessa Helsingissä.

Lue myös: Nämä komistukset taistelevat Bachelorette-Jennyn sydämestä: mukana Big Brother -kilpailija, ex-jääkiekkoilija ja Scandinavian Hunks -tanssija!

Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen

Juha ja Jutta avioituivat Italiassa elokuun loppupuolella. Jennyllä ei ole tuoreesta avioparista mitään huonoa sanottavaa.

− He ovat mielestäni ihastuttava pari. Jutta on niin positiivinen ja sympaattinen, ja hän vaikuttaa aidolta ja rehelliseltä ihmiseltä. Heidän luonteensa sopivat hyvin yhteen. Jutta ja Juha ovat löytäneet toisensa, ja se on todella hyvä asia. Toivon heille pelkkää hyvää. Sen näkee, että he ovat onnellisia yhdessä.

Bachelorette Suomi Livillä 1.10. alkaen.


Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Kristian Wallin, Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!