Telkkari

Jenni Kokander jätti Putous-jatkot väliin: On tärkeää päästä sosiaalisen tyhjiöön!

05.05.2019 13:01

Näyttelijä Jenni Kokander kertoi Putouksen eilisen finaalilähetyksen päätyttyä olevansa huojentunut ja onnellinen. Hän ei kuitenkaan suunnannut Putous-studiosta karonkkaan vaan kotiin.

- Tässä oli mukana ihmisiä, jotka eivät tunne minua niin hyvin. Lähetin tekstiviestin, jossa kerroin lähteväni finaalin jälkeen kotiin, en juhlimaan. Olen tehnyt niin joka kerta. Tällaisen projektin jälkeen ainakin itselleni on tärkeää päästä sellaiseen sosiaaliseen tyhjiöön. Minusta on ihanaa mennä kotiin. Olen oppinut sen, että on tehtävä niin kuin itsestä tuntuu hyvältä, Jenni kertoi suoran lähetyksen jälkeen.

Hän painotti suuntaavansa kotiin hyvillä mielin.

- Kerroin muille, että en mene kotiin itkemään ja murehtimaan. Kerroin ottavani ehkä pari lasillista viiniä ja ajattelevani muita rakkaudella. Sitten menen nukkumaan, herään aikaisin ja nautiskelen vapaapäivästä.

Heti paluu kameran eteen

Jenni ei ehdi hengähtää kuin pienen hetken, sillä hän palaa töihin jo maanantaina.

- Sitäkin varten on kerättävä voimia. Ehdin pitää pieniä taukoja kesän aikana. En ole saanut lopullisia aikatauluja vielä, mutta on siellä varmasti vapaapäiviä – ehkä jokin pidempikin jakso.

- Se on vähän niin, että Suomessa monet tv-sarjat ja elokuvat kuvataan kesällä, koska silloin on kuvattavin sää. Minä hoidan nämä kesän produktiot. Ivalo-sarjaa tehdään yksi vuodessa, mutta valitettavasti en ole mukana siinä, Jenni naureskeli viitaten Lapissa kuvattavaan rikossarjaan.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!