fbq
Telkkari
30.01.2017 11:45
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Jenni Kokander Amurin enkelinä
Jenni Kokander hämmentyi sketsihahmonsa suosiosta: Olen suuri Pate Mustajärvi -fani!
Telkkari
30.01.2017 11:45
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Huippusuosittu Putous keräsi viime lauantaina huimat 1,7 miljoonaa katsojaa ruutujen ääreen. Kolmatta kautta sarjassa mukana oleva näyttelijä Jenni Kokander on nauttinut valtavasti työskentelemisestä Putous-sarjan uusien tähtien kanssa.

- Yhteistyömme lähti toimimaan yllättävän nopeasti. Vaikka olen iloinen ja positiivinen ihminen, aina välillä vierastan ”meidän jengi” -ajattelua. Tässä ei ollut mitään teeskentelyä havaittavissa, Jenni Kokander sanoo.

Putous-näyttelijöistä Jenni tunsi entuudestaan Kaisa Helan, Pilvi Hämäläisen ja Minka Kuustosen.

Ernest Lawsonia tai Mikko Penttilää en ollut tavannut ennen kuvauksia. Roopen oli tavannut ja Lavikaisen, sillä hän vieraili Putouksessa jo viime kaudella.

Jennin luoma sketsihahmo Amurin enkeli on lääpällään Popedan keulakuvaan Pate Mustajärveen. Manserokkari ei ole toistaiseksi ollut yhteydessä Jenniin.

- Olisihan se kiva saada Patelta palautetta tai vielä ihanampaa olisi, jos hänet saisi Putous-lähetykseen mukaan. Katsotaan, mitä tapahtuu. Olen suuri Pate Mustajärven ihailija. Olimme aikoinaan vieraina Uutisvuodossa samaan aikaan ja pyysin häneltä nimmarit Popedan levynkansiin.

Amurin enkeli on yksi Putouksen sketsihahmokilpailun ennakkosuosikeista. Putouksen toisen suoran lähetyksen päätteeksi selvisi, että Jennin hahmo oli äänestyksessä kolmen kärjessä.

- Olen hämmentänyt äänestystuloksesta, koska luulin, että hahmoni suosio on sillä kultaisella keskitiellä.