fbq
Telkkari
31.05.2018 19:02
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: nelonen media
TIS-Vilma ja TIS-Elias
Jättispoileri! Huhhuh, näin etenee Temptation Island Suomen kuumottavin iltanuotio – pettäjä-Elias valehtelee silmät päästään: ”Mä näin sen videon - ja kuulin, kun te panitte!” 
Telkkari
31.05.2018 19:02
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: nelonen media

Tänään torstaina koittaa hetki, jota Temptation Island Suomi -fanit ovat odottaneet kuin kuuta nousevaa. Neljännen tuotantokauden viimeisellä iltanuotiolla nimittäin kohtaavat Vilma ja Elias, joka petti avopuolisoaan Jonnan kanssa.

- Jollain tasolla haluaisin, että Vilma ja Elias eroavat. Ihan vain Vilman vuoksi, sillä Elias on aika pahasti munaillut täällä. Uskon, että heidän olisi parempi jatkaa eri teitä, Jonna kertoo tuotannolle. 

Vilma sai tietää Eliaksen ja Jonnan petipuuhista jo aikaisemmin, mutta Elias ei tiedä viimeiselle iltanuotiolle saapuessaan, että Vilma tai koko tuotantotiimi tietävät kaiken. 

Tilanne muuttuu mielenkiintoisesti viimeistään siinä vaiheessa, kun Vilma kysyy mieheltään, kuinka pitkälle tämä on testannut pariskunnan sopimia rajoja.

TAUSTAA: K18-kuva: Temptation Island -Elias jäi Vilman pettämisestä kiinni tuotannolle - säästelivät liian rajua seksiä mikrofonien pelossa: ”Ei kamalan epäselvää ollut!”

jonna elias

Elias: 24h-treffeillä pisimmälle. Olen ollut hyvinkin tietoinen kameroista, ja pääasiassa se on liittynyt siihen, että mielellään näyn kameroissa eikä toisin päin. 24-treffeillä nukuttiin yhdessä ja aika vapaasti, en tiedä oltiinko kertaakaan lusikassa, mutta jotain sinne päin. Kummallakin vaatteet päällä, ja loppuhetken huumassa vaihdettiin muutama pusu siellä ulkona. 

Vilma: Ja se on pisin mihin sä oot mennyt?

Elias: *Nyökyttelee päätään.*

Vilma: Joo, mäkin voin sen myöntää, että annoin Santerille 24-treffeillä hyvän yön pusun. Mulla ois sulle vielä yksi kysymy: Mitä tapahtui viimeisissä bileissä? Miten se ilta päätty?

Elias: Öö... Käytiin eka rannalla porukalla ja öö sen jälkeen... Mä olin jo pari päivää aikasemmin puhunu Jennien kanssa, et saatan majottuu teidän huoneeseen, ja sitten matkan varrella sinne oon maininnut asiasta Jonnalle, joka tuli sinne sitten perässä. Mentiin sinne ylös, molemmat omalle puolelle sänkyä. Se, mitä huomasin vasta aamulla, oli se, että Jonnalla ei nyt ehkä ollut niin paljon vaatetta päällä nukkumaan mentäessä. Nätisti laitoin Jonnan päälle peiton ja kävelin syömään aamupalaa. Nukuttiin eri puolella sänkyä.

TAUSTAA: Temptation Islandilla lisää seksiä! Varattu mies pettää avovaimoaan ensi kerran - luuli olevansa kameroiden ulottumattomissa, kaikki paljastuu karusti!

vilma ja elias

TAUSTAA: Tis-Elias hakeutui kohusarjan kuvausten jälkeen terapiaan - sai vastauksen tv-katsojia puhuttaneeseen kysymykseen!

Vilma: Sä oot tästä ihan rehellinen?

Elias: Kyllä

Vilma: Mä näin sen videon.

Elias: Minkä videon?

Vilma: Ja kuulin, kun panitte siellä. Siitä on ääninauha ja kuvaa, kun ootte molemmat alasti seuraavana aamuna. Siitä on myös aika usean ihmisen kommentti sekä Jonnan selostus teidän seksistä.

Elias: Jep jep..

Vilma: Ja mun ymmärrykseni mukaan ne ei ollut viimeiset kerrat, vaan asiat toistuivat 24-treffeillä.

Tässä vaiheessa Elias ei saa enää sanaa suustaan. Hän on silminnähden järkyttynyt jäätyään kiinni valehtelusta.

Vilma: Miten sä voit tehdä mulle näin?!

Pariskunnan keskustelu on niin vaivaannuttavaa katsottavaa, että välillä tekisi melkein mieli sulkea silmät. Jotta keskustelu pysyisi mahdollisimman mehukkaana, esittää juontaja Sami Kuronen Eliakselle tiukkoja kysymyksiä.

Sami: Haluatko sä Elias itse tunnustaa vielä mitä on tapahtunut? Vai oliko tämä tässä?

Elias miettii tovin, ennen kuin hän avaa suunsa.

Elias: Se oli ihan v*tun törkeetä.

Sami: Eli kaikki, mitä Vilma tuossa äsken kuvaili, on totta?

Elias: Mun on paha väittää vastaan kaikille tallenteille.

Sami: Miksi sä valehtelit?

Elias: En halunnut uskoa itsestäni, että olisin enää sellainen ihminen.

Viimeisen kysymyksen aika koittaa erittäin vaivaannuttavan keskustelun jälkeen. Sami tiedusteleekin kaksikolta, lähtevätkö he saarelta yhdessä vai erikseen.

- Ei me ainkaaan 100-prosenttisesti pari olla. On vielä vähän puhuttavaa kuitenkin, Vilma sanoo.

Temptation Island Suomi Nelosella tänään kello 22! 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »