Telkkari

Jättiliksan nettoavalta Jaajolta jymypaljastus: kiikarissa pitkä Miljonääriksi? -pesti!

11.02.2017 20:30

Nelosen Haluatko miljonääriksi? -visailu palasi tänään tv-ruutuun uusin jaksoin. Juontaja Jaajo Linnonmaan toivomuksessa olisi isännöidä supersuosittua miljoonajahtia kuusi vuotta.

- Toivottavasti sen suosio jatkuu. Ajattelen aina kaikista tekemistäni projekteista, että ne ovat pidemmän tähtäimen hommia, Jaajo paljasti Seiskalle ohjelman kolmannen tuotantokauden kuvauksissa.

Jaajo palaa mietteissään hetkeen, jolloin hän kuuli mahdollisuudesta päästä juontamaan visailuohjelmaa.

- Katsoin, että jahas, Lasse Lehtinen väänsi tätä kuusi vuotta. Ajattelin, että ehkä se voisi jatkua myös omalla kohdallani yhtä pitkään.

- Silloin päätin, että alan juontaa tätä. Joten toivottavasti tämäkin jatkuisi kuusi vuotta.

Jaajo haluaa juontaa vielä vuosia Haluatko miljonääriksi? -visailua.

Jaajo myöntää, että sopimukset on tehty tuotantokausi kerrallaan.

- Jo toista tuotantokautta kuvatessa kanava ja tuotantoyhtiö tulivat kysymään, että jatketaanko vielä ensi vuonna. Sanoin jo silloin, että totta kai, mikäli kalenterista löytyy aikaa ja jos voin olla sen aikaa radiohommista pois.

Jaajolla ei varmastikaan olisi mitään pitkää pestiä vastaan, sillä kuten tällä viikolla ilmestynyt Seiska tietää kertoa, Suomen suosituin juontaja kuittaa varovaisempienkin arvioiden mukaan ohjelmasta kunnon tilin.

TAUSTAA: Jaajo kuittaa kymppitonneja reilusta viikon työstä!

Täysin varmaa on vain se, että voittivat ohjelman kilpailijat sitten mitä tahansa, ainakin Jaajo nauraa matkalla pankkiin!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!