Hyppää pääsisältöön
Jukka

Jatkuvaa seksiä! Muilta BB-asukkailta jäätävää kuittailua Eeva-Leenalle ja Jukalle: ”Miksei sinulla ole sormia p***ussa?!”

Mira ja Milla vinoilivat Jukalle tämän ja Eeva-Leenan aamuisesta seksisessiosta.

Iltapäivällä Big Brother määräsi asukkaat ulos, ja kaikki asettuivat makoilemaan pihan oleskelualueelle. Asukkaat keskustelivat eri kaupunkien yökerhoista ja niiden asiakaskunnista. Hetken kuluttua Mira ja Milla päättivät sivaltaa Jukkaa tämän ja Eeva-Leenan jatkuvasta hempeilystä ja muhinoinnista.

- Tuliko teille bänksit? Mira kysyi pihalla ympäriinsä kävelleeltä Jukalta.

- Kenellä? mies hämmästeli.

- Sinulla ja Eeviksellä. Miksi ette ole yhdessä? Miksi et hipsuta sitä? Milla yhtyi keskusteluun.

- Miksei sinulla ole sormiasi p**lussa? Mira jatkoi ja alkoi nauraa.

Jukka ei ehtinyt vastata hämmentävään kysymykseen, sillä Big Brother päästi asukkaat takaisin sisälle juuri silloin.

Lue lisää: Huhhuh, mitä seksipaljastuksia BB-talossa – Eeva-Leena harrasti anaaliseksiä ja katsoi samalla piirrettyjä: näin hän selitti tilannetta!

Heti aamusta

Miran ja Millan kommentit liittyivät Jukan ja Eeva-Leenan aamuiseen muhinointisessioon. Kaksikko antautui himon vietäviksi, vaikka talon muut asukkaat olivat heidän vieressään.

Lue myös: Eeva-Leena ja Jukka eivät häpeile mitään! Muhinointia kaikkien nähden heti aamusta – peitto heilui kunnolla! Kuvat!

Jukka hieroi Eeva-Leenaa peiton alla, ja välillä hän antoi tälle helliä suudelmia. Peitto alkoi liikkua sen verran epäilyttävästi, että on hyvin todennäköistä, ettei Jukan käsi pysynyt Eeva-Leenan vatsalla.

Jukka ja Eevis

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Pasi Murto, Nelonen Media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!