Haluatko miljonääriksi Pirjo Holappa

Järisyttävää historiaa Haluatko miljonääriksi? -ohjelmassa: Pirjo, 38, vastaa 200 000 euron kysymykseen - "Hullu tyttö Lapista!"

17.10.2019 11:44

Lauantaina Haluatko miljonääriksi? -ohjelmassa koetaan historiallisia hetkiä.

Viime viikon jaksosta kilpailijan penkille on jäänyt rovaniemeläinen palkanlaskija Pirjo Holappa, 38. Pirjo pelaa lauantain jaksossa miljonääripeliä erittäin suurella itsevarmuudella ja nasauttelee oikeita vastauksia toisensa perään.

Lue myös: Onko tässä ilman Siilinjärven megapottia jääneen Jarin seuraava oljenkorsi? Mukaan Haluatko miljonääriksi -kisaan?

Monien vaiheiden jälkeen Pirjo etenee jaksossa hurjiin summiin asti ja pääsee tekemään Suomessa ennennäkemätöntä historiaa, kun hän päättää vastata 200 000 euron kysymykseen.

Juontaja Jaajo Linnonmaa on tilanteessa hämillään ja peittelee silmiään, mutta Pirjo ei tilanteesta ole moksiskaan, vaan uskoo tietävänsä oikean vastauksen.

- Pelaamaan tänne on tultu. Hullu tyttö Lapista! Pirjo toteaa ennen kuin tekee vastausvalintansa.

Millainen on 200 000 euron kysymys ja kuinka Pirjon käy? Miljoonajahdin tulos selviää lauantaina klo 20 Nelosella esitettävässä jaksossa.

Lue myös: Juontaja Jaajo Linnonmaan yllätyspäätös: Haluatko miljonääriksi? -ohjelma on viimeinen tv-työni!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mika Seppänen
Kuvat: Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!