fbqJannika B:n musiikkivideo aiheuttaa draamaa Temptation Island Suomessa - Sami Kuronenkin kaataa bensaa liekkeihin: "Mitä kaikkea teidän välillä on tapahtunut?" | Seiska
atso tillgren

Jannika B:n musiikkivideo aiheuttaa draamaa Temptation Island Suomessa - Sami Kuronenkin kaataa bensaa liekkeihin: "Mitä kaikkea teidän välillä on tapahtunut?"

Telkkari | 28.05.2019 17:05

Temptation Island Suomi -rakkausrealityn tunnusbiisinä kuultiin viime vuonna Seiskan Pinnan alla -podcastissakin vieraillut Jannika B

Kaksi jotka pelkää -kappaleen tunteikas musiikkivideo kuvattiin TISuomen viidennen tuotantokauden aikana Thaimaassa. Kyseinen musiikkivideo aiheuttaa keskustelua myös keskiviikkona, kun Lotta ja Atso tapaavat toisensa viimeisellä iltanuotiolla. 

Lue lisää: Romanssi?! Temptation Island -Iiron kaunis seuralainen paljastui tyrmääväksi Miss Helsinki -finalistiksi: viettivät iltaa tiiviisti yhdessä – uudet kuvat!

lotta ja paavo
Kuvassa Lotta ja Paavo

Lotta nimittäin viihtyi koko tuotantokauden ajan lahtelaisen Paavon kanssa. Pari vaihtoi kaksi suudelmaa, mutta Lotan mies Atso tiesi vain yhdestä… Näin ollen iltanuotion grillimaisteri Sami Kuronen päättääkin varmistaa, että Atso saa tietää kaiken. 

Lotta: Me ollaan pussattu kaksi kertaa. 

Atso: Kaksi kertaa?

Lotta: Silloin juomapelissä, ja silloin kun me kuvasimme Jannikan musiikkivideota. 

Atso: Jannika B:n musavideossa?

Atso: TYRMISTYY 

Atso: Siinä musavideon aikana?

Lotta: Silloin kun kuvasimme musiikkivideota, niin sen keikan jälkeen teimme sellaisen kohtauksen, jossa on minä ja Paavo. Niin silloin. 

Päättävätkö Lotta ja Atso lähteä saarelta yhdessä vai erikseen? Se selviää Nelosella keskiviikkona! 

KATSO MYÖS TIS-JENNAN ILTAROVION TUOREIN JAKSO! 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!