Fear the Walking Dead -promokuva

JÄTTISPOILERI: Fear the Walking Dead -kausi käynnistyi sokeeraavalla päähenkilön murhalla!

06.06.2017 11:40

Walking Dead -fanit hyppivät muutama vuosi sitten puhtaasta ilosta, kun hittiohjelmasta tehty spinoff-sarja Fear the Walking Dead osoittautui jättimenestyksekkääksi tarinaksi. 

Sarjan kolmas tuotantokausi starttasi maanantaina ja sen kunniaksi tarjolla oli heti kaksi jaksoa, jotka jatkuvat suoraan toisen kauden päätöstunnelmista.

Travis, Nick ja Luciana ovat joutua armeijan koekaniineiksi, mutta onneksi raju vallankaappaus päättyy koko perheen jälleennäkemiseen. Kolmikko löytää Madisonin ja Alician, joiden kanssa he suuntaavat kohti uutta alkua.

Traaginen murha tapahtuu, kun zombihyökkäyksen aikana perhe erkanee jälleen. Travis ja Alicia hyppäävät helikopteriin ja loput perheestä pelastautuvat autoon.

Fear the Walking Dead -promokuva

Hetken aikaa katsoja uskoo, että uusi kausi alkaisi puhtaalta pöydältä, juuri kun perhe on vihdoin löytänyt jälleen toisensa. Illuusio ei kestä kauan, sillä helikopteriin tehdään ilmahyökkäys. Travis saa luodin kaulaansa ja sokkitilassa avaa helikopterin oven kohti kuolemaansa.

Ettei kenellekkään jää epäselväksi. Fear the Walking Deadin tuotanto on vahvistanut Travisin roolihahmon traagisen kuoleman.

Sarja on Suomessa nähtävillä HBO-suoratoistopalvelussa! 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: hno nordic

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!