Intersukupuolinen Diana Ball: Saan peniksen kuvia joka päivä!

Telkkari | 16.10.2017 15:16

Intersukupuolinen Diana Ball, 43, kertoo elämästään tiistaisessa (17.10.) Ylpeästi erilaiset -jaksossa.

LUE MYÖS: Ex-domina Diana Ball paljastaa Seiskalle: penis vai vagina?

Diana syntyi intersukupuolisena, eli hänen sukupuoltaan ei voida määrittää sukupuolielinten perusteella.

− Ymmärsin olevani erilainen, kun kotiin tuli vieraita ja minulla oli tytön vaatteet päällä. Koulussa oppilaat laitettiin tyttöjen ja poikien jonoihin, ja ihmettelin, miksi seisoin siellä poikien jonossa. Elin kouluaikani poikana, mikä oli aika haastavaa. Etenkin, kun teini-ikäisenä alkaa tulla muotoja, rinnat kasvavat ja lantio pyöristyy. Esimerkiksi uimahalleissa oli haastavaa mennä sinne miesten puolelle. Sanoin siinä kassalla, että ei punaista avainta vaan sininen, koska pippeliä on aika hankala piilottaa. Kassatyöntekijä oli siinä hieman naama punaisena, Diana kertoo Ylpeästi erilaiset -ohjelmassa.

Härskejä viestejä

Ihmisen seksuaalisuus ja sukupuoli-identiteetti ei ole enää aiheena tabu, sillä internet on täynnä tietoa seksuaalisuuden ja sukupuolten laajasta kirjosta.

− Voi että, kun niitä shemale-pornoelokuvia internetissä pällistellään, niin on hirveät buumit siitä, että sosiaalisen median kanavat täyttyvät viesteistä, että voisimmeko mitenkään tavata. Ihania peniksen kuvia saan myös joka päivä, kiitos niistä.

Ylpeästi erilaiset Nelosella tiistaisin klo 21.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!