Hyppää pääsisältöön
Idols 2017

Idols-kilpailijat murtuivat suoran lähetyksen jälkeen - näin putoajien elämä jatkuu!

Viime perjantain (10.11.) ensimmäisessä Idolsin livelähetyksessä koettiin suuria tunteita, kun kisasta tippui kaksi laulajaa: Kevin Sarinko, 18, sekä Samuli Pesonen, 23. Kilpailussa jatkoon päässeet eivät myöskään välttyneet itkulta, sillä kavereiden tippuminen kisasta oli suuri kolaus.

Lue lisää:SOKKIPUDOTUS IDOLSISSA! KAKSI LAULAJAA ULOS!

- Kevin ja Samuli ovat niin hyviä ystäviä minulle, etten osannut laisinkaan ennalta varautua siihen, että juuri he tippuvat, Jatkoon päässyt Lotta-Maria Heinonen kyynelehti.

Lue lisää:IDOLS-LOTTIS OMAA KUUDENNEN AISTIN: "UNESSA OLLUT TUNTEMATON NAINEN KOPUTTI HERÄTESSÄNI OVEENI"

Samuli Pesonen
Kilpailun tuomari Erin hyvästeli Samulin lähetyksen jälkeen. 

Keikkapyyntöjä sadellut

Vietnamissa syntynyt Kevin sai ylistäviä kommentteja laulettuaan Antti Tuiskun kappaleen Pyydä multa anteeks kunnolla.

- Olet todella kova laulaja. Vaikka kappaleessa olikin hieman epävirettä, niin siitä huolimatta me voidaan antaa se anteeksi supertähdeltä, Antti  kommentoi. 

Tuomareiden ylistävistä kommenteista huolimatta jatkopaikkaa kisassa ei tullut. 

Lue lisää:IDOLS-KEVIN SAI INSPIRAATION LAULAMISEEN TÄDILTÄÄN: LAULAJANA JENKEISSÄ!

Kevin hyvästelee

Kevinin artistihaaveet eivät murskautuneet, vaikka hän putosikin kisasta, sillä lukiossa opiskelevalle nuorelle miehelle on tullut paljon jo keikkapyyntöjä.

- Tunnen suurta kiitollisuutta, mutta kyllä tunnen oloni myös pettyneeksi. Minun olisi pitänyt kommunikoida enemmän sosiaalisessa mediassa fanien kanssa, Kevin kertasi tunnelmiaan.

Suoraan baariin

Kolmatta kertaa Idolsiin osallistunut Samuli pääsi ensimmäistä kertaa livelähetyksiin, mutta äänet eivät kuitenkaan riittäneet jatkoon pääsemiseksi. Samuli hurmasi tuomarit laulamalla tunteikkaan Hyökyaalto -kappaleen Antti Tuiskun vanhemmasta tuotannosta. 

- Harmittaa, että tipuin nyt kisasta, sillä minulla olisi ollut pirun hyvä biisi tiedossa seuraavissa liveissä. Olisin laulanut Jenni Vartiaisen kappaleen Suru on kunniavieras. Mutta olen kuitenkin kaikesta huolimatta ylpeä itsestäni. 

Samuli Pesonen

Samuli työskentelee Myyrmäen Citymarketissa, ja aikoo palata sinne Idolsin jälkeen.

- Täytyy varmaan soittaa pomolle, milloin tulen töihin, sillä minulle ei ole merkitty työvuoroja tälle kuulle laisinkaan. En aio kuitenkaan vielä tänä viikonloppuna palata, sillä tänään aion lähteä täältä suoraan baarin, Samuli paljasti perjantaina tunnelmistaan. 


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
Ari Lahti

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!