Hyppää pääsisältöön
Tiia Laakso

Idols-finaalista tippunut Tiia Laakso: "Luen Jodel-keskusteluja itsestäni, mutta keskityn positiiviseen"

Idolsin eilisessä (24.11.) semifinaalissa kisan joutui jättämään kesken keravalainen Tiia Laakso, 22.

Lue lisää: NÄMÄ KOLME PÄÄSEVÄT IDOLS -FINAALIIN - YHDELLE LÄHTÖPASSIT!

Laulajalupaus haki Idolsiin ensimmäisen kerran 16 -vuotiaana, mutta silloin hän ei päässyt tuomareiden eteen. 18-vuotiaana Tiia kokeili onneaan toistamiseen ja pääsi toiseen teatteripäivään, kunnes tippui. Hän osallistunut myös 19 -vuotiaana The Voice Of Finlandiin.  

- Eilen tuli hetkellinen romahdus kisan jälkeen, mutta nyt on hyvä fiilis. Käytiin kavereiden kanssa hakemassa Mäkkäristä ruokaa ja mentiin kotiin kelailemaan tapahtumia. Kaikesta haikeinta oli jättää Idols-porukka, sillä olemme olleet niin paljon yhdessä, joten tuntui kauhealta, kun yhtäkkiä se kupla katkeaa,Tiia kertoi.

lue lisää: IDOLS-TIIA AVAUTUU ULKONÄKÖPAINEISTA: "EN MENISI OIKOMAAN HAMPAITANI, VAIKKA SAISIN 5 000 EUROA!"

Tippumisesta huolimatta muusikoksi valmistunut Tiia ei aio jättää musiikkia, vaan aikoo panostaa täysillä artistin uraan. 

- Tuntuu, että olen valmiimpi kuin koskaan ennen ja tämä on minun vuoteni. Idols-matka oli kuitenkin niin tiivis, että aion suoda itselleni pienen loman. Ensi lauantaina minulla on tiedossa jo yksi keikka. 

Rankat duunit

Tiia työskenteli ennen kisaa raskaan kaluston pesijänä. Vaikka artisti pitääkin työstään, niin silti hänellä on mahdollisesti luvassa uudet tuulet. Tiia on miettinyt myös liikunnanohjaajan ammattia. 

- Pitää katsoa jatkanko työskentelyä vanhassa työssäni. Se on sen verran raskasta, että työpäivän jälkeen ei tahdo jaksaa oikein muuta. Haluan kuitenkin keskittyä tällä hetkellä sataprosenttisesti musiikkiin, mutta olisi kiva saada sellainen työ, jota voisi tehdä musiikin ohella. Opiskeleminenkaan ei kuulu myöskään tämän hetkiseen elämääni. 

Treffipyyntöjä ja nimmareita

Idolsin myötä Tiia on tunnistettu kadulla ja häneltä on tultu kysymään nimikirjoituksia. Myös sosiaalisessa mediassa ja varsinkin Jodel-keskustelusovelluksessa on keskusteltu tiuhaan kisailijoista, niin negatiivisessa kuin positiivisessakin mielessä. Kommenttien lisäksi Tiialle on tulvinut treffipyyntöjä. 

- Käyn kyllä lukemassa Jodelia ja en tuomitse heitä, jotka sinne negatiivista kirjoittavat. Mutta haluan kuitenkin keskittyä positiiviseen palautteeseen. Rakentavat palautteet otan tietenkin vastaan, mutta turhaan negatiiviseen en jaksa keskittyä, sillä silloin en voi edetä urallani. 

Oikea päätös

Laulajalupaus esitti perjantain lähetyksessä ensin omavalintaisena kappaleena Laura Närhen Supersankarin ja toisena kappaleena tuomareiden valinnan, Swedish House Mafian kappaleen Don`t you worry Child. Idolsin tuomari Jurek Reunamäki nimesi Tiian illan lähetyksessä kilpailijaksi, jonka ei kuuluisi tippua kisasta.

- Eilinen tuomareiden valinta oli aivan mahtava. Saatiin kunnon bileet pystyyn. Vaikka esitykseni olisi voinut olla vieläkin parempi, niin siitä huolimatta se oli parhain vetoni tästä biisistä. Olisi tuntunut pahemmalta jättää kisa, jos en olisi tuntenut onnistuneeni.  


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
Ari Lahti

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!