Huhhuh, strippari-Milja, 21, riisuutuu rinnat paljaaksi Temptation Islandissa: privaattishow aiheuttaa Sammylle melkoisia ilmeitä – K18-kuvasarja!

Telkkari | 10.04.2018 10:02

Seiska uutisoi jo alkuvuonna, että Temptation Island Suomi -sarjan kaksi sinkkunaista työskentelevät aikuisviihteen parissa. 18-vuotias Melissa työskentelee stripparina, kuten myös 21-vuotias Milja. Sen lisäksi nainen on esiintynyt yhdessä aikuisviihde-elokuvassa. 

Lue lisää: Temptation Island -Milja, 21, on strippari, joka nauttii lesboesityksistä: Sain orgasmin, vaikka vieressä tuijotti tuntematon mies!

Avovaimonsa Minnan käytöksen vuoksi surun murtama Sammy pääsee keskiviikkoillan TIS-jaksossa Miljan ammattimaiseen käsittelyyn. Milja päättää antaa Sammylle privaattiesityksen, jonka aikana Milja riisuutuu yläosattomaksi ja tanssii Sammyn sylissä.

Ei mene kauaakaan, kun suru-Sammysta on kuoriutunut aivan uusi mies. 

TAUSTAA: Minnan suuseksileikillä karut seuraukset Temptation Islandissa - Sammy julistaa eroavansa avovaimostaan: "En koske enää pitkällä tikullakaan!"

sammy1
Milja ja Sammy striptease

- Kyllä siinä oli aika vaikeaa pysyä housuissan. Sai tehdä aika paljon töitä sen eteen, että reidet pysyivät yhdessä ja ettei kaveri tule sieltä esiin, Sammy pohti esityksen jälkeen. 

Sammy2

Katsoa saa, mutta ei koskea -ajatus toimi Miljan ja Sammyn välillä ainakin osittain - Milja nimittäin painoi rintansa Sammyn kasvoja vasten. 

sammy3

- Sammyllä on varmasti paineiden purkaaminen mielessä. Kaikilla meillä on, Milja pohtii. 

Toisin kuin voisi luulla, kaksikko ei päädy samaan sänkyyn purkamaan harvinaisen eroottista latausta. 

Kuluvan viikon tapahtumat pärähtävät televisioon keskiviikkona sekä torstaina kello 22! 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!