Huhhuh, Temptation Island -Noora tekee hurjan tunnustuksen - Markuksen kosinta oli kääntyä katastrofiksi: "Mietin, että sanonko ei!"

Telkkari | 11.04.2018 08:05

Temptation Island Suomessa on perinteisesti mukana neljä pariskuntaa. Tuoreimmalla, neljännellä tuotantokaudella kaksi pariskuntaa on noussut esiin harvinaisen epäkunnioittavan käytöksen vuoksi.

Lue lisää: Minnan suuseksileikillä karut seuraukset Temptation Islandissa - Sammy julistaa eroavansa avovaimostaan: "En koske enää pitkällä tikullakaan!"

Toiset kaksi taas kukoistavat tasapainoisuutensa vuoksi. 

Markus ja Noora olivat seurustelleet vuoden päivät ennen kuin he päättivät lähteä testaamaan suhdettaan viettelysten saarelle. Pariskunta on edennyt suhteessaan huimaa vauhtia. Vain muutamia kuukausia rakastumisesta he muuttivat yhteen ja ottivat sitäkin suuremman askeleen suhteessaan. 

Markus nimittäin kosi Nooraa, joka ei osannut odottaa suurta sitoutumiselettä. Varmaa on se, ettei kukaan haluaisi kuulla televisiossa kihlattunsa pohtineen kieltäytymistä kosinnasta. 

markus ja noora

- Ennen kuin me tänne lähdettiin, mietin että sanonko siellä iltanuotiolla moro! Esimerkiksi se kosinta! Mietin siinä ensin, kun mulla oli vedet tyyliin silmissä, että sanonko ei, Noora pamauttaa. 

Nainen avaa myös millaisia hänen ja Markuksen riidat ovat.

 - Välillä riidellessä, kun puhun vain järjen äänellä, niin Markus ottaa sellaisen paniikkikusen housuun ja kysyy: haluanko erota?! Sitten olen, että en minä sitä tarkoittanut. Olen miettinyt, että kauan jaksan tällaista, Noora jatkaa.  

Lue lisää: Järkyttävä käänne Temptation Islandissa - varo juonipaljastusta: Tämä pari ulos viettelysten saarelta täysin yllättäen!

Temptation Island Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22! 


 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!