fbq
Telkkari
09.04.2018 17:49
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
Elias Metsämaa Temptation Island
Huhhuh, Temptation Island -Elias järkyttää kuvottavilla puheillaan sinkku-Jonnan hedelmällisyydestä – Amanda Harkimolla kiehuu yli: ”V***u, mikä mulkku oikeesti!"
Telkkari
09.04.2018 17:49
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomen iltabileet saavat tulevan keskiviikkoillan jaksossa yllättävän käänteen, kun Elias saa puheillaan jälleen yhden sinkkunaisen pois tolaltaan.

Eliaksen ja Jonnan välinen keskustelu eskaloituu siihen pisteeseen, että Jonna poistuu keskustelusta itku silmässä ja syvästi loukkaantuneena. 

Elias on jo kauden aikana tehnyt harvinaisen selväksi, että hän etsii puolisokseen ihmistä, kenen kanssa hän saisi mahdollisimman kauniita lapsia. Jonna on kertonut aikaisemmin Eliakselle, että hänen on vaikea saada lapsia. 

Lue lisää: Sinkkunainen paljastaa: tämä Temptation Island -keskustelu ei tallentunut kameroille - Elias aikoi erota Vilmasta ennen ohjelman alkua?!

Amanda Harkimo
Amanda Harkimo saa raivarit.

- En tiedä, oletko huomannut, mutta olenhan minä tällä eniten tosissani etsimässä sitä kiusausta. Siihen vain liittyy niin paljon skidit ja perhe, tulevaisuus. Olen pahoillani, mutta sä et ole yksi niistä syistä, Elias laukoo kylmästi.

Jaksossa nähdään kuinka surullinen ja tyrmistynyt Jonna poistuu paikalta ja päätyy keskustelemaan aiheesta Amandan ja Sammyn kanssa. 

- Niin, että sä olisit houkuttavampi, jos sä olisit hedelmällisempi? Sammy pohtii ääneen samalla, kun loukattu Jonna niiskuttaa itkua hänen vierellään.

Lue lisää: Kohuttu Temptation Island -Elias avaa seksimieltymyksiään - hapenpuute ja kevyitä peitettäviä jälkiä: "Epätoivoisesti itkevä nainen, siinä on jotain!"

jonna

Myös Amandalla on asiaa, vaikka hän on tuntenut Eliaksen vasta muutaman päivän ajan.

- Vi**u, mikä mulkku oikeesti. Sillä ei ole mitään v**un väliä, mitä tollanen vi**n narsisti pikku mulkku saatana meistä ajattelee. Tajuatko, ettei mukaan muu halua sitä kuin Vilma. Ja free v**un Vilma! Vi**u mä odotan sitä, että Elias sanoo musta edes yhden pahan asian. Mä kerron sille, kuinka ovaali pää sillä on. 

Temptation Islandin molemmissa resorteissa on puhuttu useaan otteeseen siitä, kuinka manipuloiva Elias on ja erityisesti siitä, kuinka mies ohjailee avovaimoaan Vilmaa. Tilanne on valitettavasti se, että samaan ansaan on astunut myös Jonna, joka kuin ihmeen kaupalla saa tilanteen sovittua Eliaksen kanssa.

Kyseessä oli Jonnan mukaan väärinkäsitys. Elias kun kuvitteli, ettei Jonna voi saada lapsia ollenkaan. Kaksikko saa sovittua ja päätyy samaan sänkyyn halimaan, jossa Jonna myöntää Eliakselle kehittäneensä tunteita tätä kohtaan. 

Temptation Island Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22!