fbq
Telkkari
27.04.2018 16:30
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus & nelonen media
dani sammy
Huhhuh, Bile-Dani paljastaa karun yksityiskohdan Temptation Island Suomesta: ”Viinaa salaa vesipullosta – se siis leikki sen olevan vettä!”
Telkkari
27.04.2018 16:30
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus & nelonen media

Juuri uuden Syliisi-kappaleen julkaissut Bile-Dani kertaa tuoreessa Temptation Island Suomi -vlogissaan minkälaisia tunteita tämän viikon jaksot miehessä oikein herättivät. 

Lue lisää: Bile-Dani julkaisi rankan kappaleen Temptation Island Suomen innoittamana – riipaisevat sanat parisuhdetaistelusta!

Erityisen rankka paikka Danille oli hänen avovaimonsa Even ja Kallen suhde, jossa on herännyt jopa ihastumisen tunteita. Dani purkaa myös Eliaksen ja Vilman tuoreimman vlogipostauksen, jossa häntä parjattiin rankoin sanakääntein.

TAUSTAA: Hiuksensa värjännyt TIS-Vilma aloitti vloggaamisen – puolustaa Eliasta, arvostelee Bile-Dania! Tsekkaa video!

- Tuotanto on kaunistellut Eliaksen käytöstä. Pahin on todellakin näkemättä, Dani vannoo Seiskalle. 

Viime viikkojen aikana Dani  on myös paljastanut asioita, joita ei televisiossa syystä tai toisesta ole nähty. Näihin asioihin kuuluvat muun muassa Sammyn alkoholinkäyttö, joka on toki ollut runsasta, mutta Danin mukaan mies joi jopa tuotannolta salaa. 

- Kyllä mä sanon, että Sammyn pää pehmeni tuolla reissulla. Sillä oli ongelmia läträtä sen viinan kanssa koko ajan. Se laittoi vesipulloon viinaa, siis leikki sen olevan vettä.  

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »