Hyppää pääsisältöön
big brother

Huh, mikä naistenkaataja: Jukan suhde päättyi samana päivänä, kun Big Brother alkoi - seksiä Eeviksen kanssa vain muutama päivä myöhemmin!

Big Brother Suomen sikarikerhossa tehtiin sunnuntaiyönä (20.10.) paljastuksia ihmissuhteista. Niin Jukalla kuin Helmerillä on tuoreessa muistissa tapailusuhde, joka on laitettu jäihin vain hetki ennen BB-taloon astelemista. 

anu

Helmeri pohti ääneen, kuinka hänen entisellä tapailukumppanillaan on voinut olla vaikea katsoa televisiosta, kuinka hän on jo pidemmän aikaa lähentynyt hyvinkääläisen Anun kanssa. Myös Jukka samaistuu ajatukseen ja paljastaa: Mulla oli ihan sama kuvio, viimeisen yön nukuin vielä sen vieressä.

Taustaa: Big Brother -Helmeri haaveilee suhteesta Anun kanssa - tilanteessa yksi iso ongelma!

Jukka kertoo kuinka hän oli kumppaninsa kanssa keskustellut siitä, pitäisikö suhde laittaa jäihin heti vai jatkaa siihen asti, kunnes Jukka lähtee BB-taloon. 

- Sanoin hänelle, et lähden taloon kyllä sinkkuna. Et en mä ketään lähde sinne pokaileen, tai mitään seksiä harrastamaan. Jos asiat kuitenkin johtaa siihen, niin en aio kuitenkaan estellä. Se daami sanoi ite, et mulla on tosi kivaa sun kanssa, et nautitaan tästä ajasta mitä meillä on jäljellä. Olin sit, että tehään näin, Jukka kertoo.  

jukka

Mielenkiintoiseksi tilanteen tekee se, että Jukka löysi BB-talosta uuden mielitietyn hyvin nopealla aikataululla. Hän ja jo talosta häädetty Eeva-Leena päätyivät vällyjen väliin nimittäin alle viikossa. 

Taustaa: Eeva-Leena ja Jukka eivät häpeile mitään! Muhinointia kaikkien nähden heti aamusta – peitto heilui kunnolla! Kuvat!

Nähtäväksi jää odottaako Jukkaa BB:n jälkeen Eeva-Leena, hänen entinen tapailukumppaninsa vai joutuuko kovaksi Tinder-mieheksi tunnustautuva mies aloittamaan metsästyksen aivan alusta. 

Katso myös BB-VALVOMON tuorein jakso - vieraana Mira! 


 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
nelonen media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!