Telkkari

Huh! Tässä ovat uudet, nuoret ja seksikkäät Salkkarit-näyttelijät - katso kuvat!

19.11.2020 14:14

Salatut elämät -suosikkisarjassa tapahtuu!

Juontaja Susanna Laineen ja Cindyn roolissa jo takavuosina hurmanneen Mia Ehrnroothin lisäksi sarjaan on kiinnitetty tuoreita näyttelijäkasvoja uusien roolihahmojen myötä.

Lue myös: Jymypommi! Totuus Susanna Laineen äkkilähdöstä Puoli seitsemän -ohjelmasta selvisi - superyllättävä tv-rooli paljastui!

Uudet upeat näyttelijät ovat Johanna Ruonala (kuvassa keskellä), Tuure Taskinen (oikealla) ja Axel Milliam (vasemmalla).

MTV3 julkaisi asiasta torstaina tiedotteen, jonka mukaan Johanna Ruonalan esittämä Kiira Lahtinen saa nopeasti Pihlajakadun parisuhdekoukeroihin kipinää - tai suorastaan liekkiä. Kiira oli ohjaajana kohtalokkaalla helikopterilennolla, joka nähtiin kevään 2020 viimeisessä jaksossa.

Johanna nähdään jaksoissa joulukuun alkupuolelta lähtien.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Mia Ehrnrooth palaa Salkkareihin - ja tällä kertaa ihan kunnolla: ”Minun ei tarvitse olla huonompi äiti tämän takia!”

Lue myös: Säntillisesti tasan! Entiset Salkkarit-tähdet Sara ja Mikko Parikka tienasivat jäätäviä summia

Tuure puolestaan aloittaa sarjassa Henrik Ekholmin roolissa. Hän kuuluu Ekholmien sukuun, mutta mikä on hänen sukulaisuussuhteensa Akiin?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tuure (@tuuretaskinen)

Axel Milliam on sen sijaan Tallinnasta Pihlajakadun tapahtumien keskiöön saapuva Kristian Harju, joka hurmaa ensi töikseen erään tutun nuoren naisen. Sekä Taskinen että Milliam nähdään sarjassa keväällä.

Lisäksi sarjaan palaa Joonatan Suvinen, joka on aiemmin nähty Dahlian miespalvelija Pupun roolissa. Nyt paljastuu, mikä Pupu oikeasti on miehiään. Suvinen astelee sarjan jaksoihin joulukuun alussa.

Joonatan

Salatut elämät MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin klo 19.30.

Sarja on joulutauolla 18.12. - 4.1. Kunkin viikon jaksot ovat katsottavissa ennakkoon C More -suoratoistopalvelusta. 

Lue myös: Sivuteitä öky-Audilla! Kuvankauniin Salkkarit-tähden kanssa heilasteleva Kaapo Kakko haluaa pitää Julia Korpisen piilossa julkisilta katseilta!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:MTV ja Instagram
Jaa Artikkeli:
salkkaritsalatut elämätSusanna LaineAxel MilliamJohanna RuonalaTuure TaskinenJoonatan Suvinen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!